Lån penge nu

Knus kræft 2017

 
Knus Kræft er et projekt, som skal gøre hverdagen lidt sjovere for kræftramte børn. Tom Kristensen, Peter Larsen Kaffe og KidsAid er gået sammen om at hjælpe kræftramte børn og unge i Danmark. Knus Kræft vil sætte fokus på at skabe trivsel, håb og glæde for kræftramte børn og deres familier i Danmark.
Tom Kristensen forklarer om motivationen bag projektet:
»Kræft er en skrækkelig sygdom, der rammer rigtig mange. Derfor vil vi gerne være med til at gøre en forskel for de børn og unge og deres familier, der rammes af sygdommen.«

Blandt mange forskellige tiltag donerer Peter Larsen Kaffe en krone for hver solgte pose kaffe, der bærer et særligt Knus Kræft-mærkat, og flere fodboldhold bærer ved indmarch Knus Kræft-trøjer for at sætte fokus på kampagnen og opfordre til donation.

KNUS KRÆFT 2017 EVENTS

24. marts 2017

Knus Kræft Galla

24. februar 2017

Knus kræft koncert 2017