Lån penge nu

Stjernegolf 2017

Den 2.-3. juni 2017 afholdte vi for 17. gang Stjernegolf og det var en fuldstændig fantastisk weekend. Vi fik i år samlet 1.5 million kr. ind til fordel for syge og udsatte børn i Danmark. Vi havde fornøjelsen af at være på Himmerland Golf & Spa Resort, som sørgede for de helt rigtige omgivelser til nogle fantastiske dage i den gode sags tjeneste.

Rekordmange hold stillede fredag op til Stjernegolf PRO-AM, hvor i alt 45 hold dystede om at vinde Stjernegolf, som i år blev vundet af Nordic Draw på Backtee og Otto Suenson på Garia. Golfspillerne blev under hele runden underholdt af DJ’s og fik lækker forplejning fra bl.a. Köd, Mät, Weber, Slowjuice, Royal Unibrew og mange flere. Efter golfdelen var der lagt op til et brag af en gallafest med 450 festglade deltagere.

Aftenen bød på masser af underholdning fra Medina, Coco, Brian Lykke, Ericka Jane, Henrik Svanekiær, Sko & Torp, danserne Indigo Movement, Safri Duo, Poul Krebs, Lis Sørensensen, Mads Langer, Uffe Holm og The Antonelli Orchestra. Værterne var sjove og skarpe Felix Smith og Adam Duvå Hall, der på underholdende facon guidede gæsterne igennem aftenen.

Lørdag var alle Stjernerne klar til at dyste om Stjernegolf-trofæet. Igen i år kunne fodboldholdet med Thomas Sørensen lade sig hylde som årets vindere af Stjernegolf. Den bedste Stjerne var i år Michael Johansen.

Vi glæder os til at løfte sløret for hvor Stjernegolf skal afholdes i 2018 og gentage succesen.

Stjernegolf 2017