Lån penge nu

Weber Grill Academy 2017

Onsdag den 18. januar var langt fra grå, trist og kold. Den var i stedet magisk og spændende, da indhold, humør, gastronomi og atmosfære gik op i en højere enhed til årets første Care Club arrangement.

Bestyrelsesformand Søren Bach fortalte engageret om hvad 2016 har budt på af interessante arrangementer og til hvem KidsAid i 2016 sammenlagt har doneret ca. 1.5 million kroner til.

Sekretariatschef Henrik Lundorff fortalte passioneret om KidsAids fremtidige strategi, hvor der bliver stillet skarpt på Unikke Oplevelser samt et nyt ambassadørkorps, hvor Uffe Holm blev fremhævet, da han i sensommeren kunne donere 210.000kr. til KidsAid. Samtidig opfordrede Henrik og Uffe alle til at tænke KidsAid ind i deres forretning samt opbakning til Unikke Oplevelser.

Som repræsentant for de syge børn og unge kom Charlotte Blix fra Ungdomsmedicinsk Videnscenter på Rigshospitalet og fortalte rørende fortællinger om, hvordan KidsAids arbejde gør en forskel for syge børn samt deres familier.
CSR-ekspert Louise Koch kom med et inspirerende indlæg, der opfordrede alle til at tænke bæredygtighed, relationer og ikke mindst charity ind i forretningsstrategien. Tilslut var netværket i fokus, og med Weber Grill Academys hjælp fik de 50 deltagende fra netværket selv kreeret en eksklusiv 2-retters menu mens Otto Suenson sørgede for fabelagtig vine.

Weber Grill Academy