Lån penge nu

Made in Denmark 2017

23/08/2015 European Tour 2015, Made in Denmark, Himmerland Golf & Spa Resort, Farso, Denmark. 20 - 23 Aug. Spectators on hole 16 during the final round.

Made in Denmark 2017

KidsAid var igen i år charity partner ved Europa Tour turneringen Made in Denmark. Partnerskabet var igen i år meget succesfuldt og resulterede i at der blev samlet mere end 300.000 DKK ind til syge og udsatte børn i Danmark. Det var især de populære KidsAid Birdie-ænder som tiltrak stor opmærksomhed for både spillere og tilskuere i dagene til Made in Denmark. Der blev solgt ænder fra KidsAid-stand i village og ved det legendariske hul 16. Her kiggede bl.a. andet Thomas Bjørn forbi og gav autografer til tilskuerne som ønskede at købe en and. Stor tak til Nordic Draw for at hjælpe os med at producere ænderne og komme med nye forslag til design. Derudover skal der lyde en stor tak til vores frivillige Klaus Thomasen, Heidi Keller, Casper, Nikolaj og Julie samt ETWA – European Tour Wifes Association for at hjælpe os med at sælge ænderne i vores stande.

Der blev også samlet penge ind til KidsAid på andre måder end ved salg af birdie-ænderne. Allerede om onsdagen var der under PRO-AM turneringen en sjov gimmick hvor holdene kunne købe et ekstra slag til deres caddie for 1000 kr., hvor pengene ubeskåret blev doneret til KidsAid.

Hele lørdagen var dedikeret til Red Saturday, som stod i velgørenhedens tegn. De fleste af spillerne støttede op om konceptet ved at bære noget rødt. Vi havde i den anledning i år indgået et samarbejde med Santander Consumer Bank, hvor tilskuere og spillere på forskellige måder kunne donere penge til KidsAid. Der var bl.a. auktion og en shoot-out konkurrence mod en af PRO’erne, som krævede man havde doneret et beløb til KidsAid for at kunne være med i lodtrækningen.

Vi er også meget stolte og glade for vores ambassadørers hjælp ved Made in Denmark. Stor tak til Thomas Nielsen, Flemming Astrup og Malene Qvist for jeres støtte.