Lån penge nu

Intimkoncert med Egetæpper

Intimkoncert

Intimkoncert for 250 syge børn i samarbejde med egetæpper

Torsdag den 21. september afholdte KidsAid i samarbejde med egetæpper en Unik Oplevelse i form af en intimkoncert for 250 syge og udsatte børn samt deres familier. Det var en fantastisk dag med glade børn og magisk stemning. I år var det Djämes Braun, Page Four og Bro, som satte gang i festen i egetæppers atelier i Herning.

Eftermiddagen startede ud med lækre hotdogs fra C. H. P. Gøttsche og sodavand doneret af Royal Unibrew. Herefter gik kunstnerne på, som gav de syge børn en helt uforglemmelig aften med masser af musik og dans. Børnene fik lov til at komme helt tæt på, og nogle var endda så heldige at komme med op på scenen og danse og synge med.

Efterfølgende stillede alle kunstnerne op til selfies, som fik tårerne frem hos nogle af de syge børn, som var så glade for at møde deres store idoler.

Vores ambassadør Malene Qvist var igen i år vært på arrangementet og fik alle børnene i den helt rette stemning til aftenen. Imellem artisterne stod Martin Baltzer for musik.

Rina Bjering Pedersen på 9 år, som sidder i kørestol var med til koncerten sagde efter koncerten: ”Jeg har tidligere været med til jeres arrangement i Viborg til Knus Kræft, hvilket var så sjovt. Jeg har derfor glædet mig til i dag – og det har bare været en så sjov aften, de var så gode kunstnerne. Jeg kan rigtig godt lide KidsAid, og jeg glæder mig til at deltage igen.”

Vi er så glade for, at egetæpper har ville donere denne koncert til os, så vi har kunne gøre så mange syge og udsatte børn glade og give dem en pause fra en sygdomspræget hverdag.