Lån penge nu

RIDE FOR KIDS

Ride for kids

Thomas Sørensen imponerende fundraiser

Vores bestyrelsesmedlem Thomas Sørensen har endnu engang stablet et imponerende fundraising cykelarrangement på benene. Sidste gang cyklede han og de andre deltagere USA tynd, men turen denne gang er turen kommet til Australien, hvor Thomas pt. er bosiddende.

Udover en fantastisk cykeltur, så samler de danske deltagere ind til KidsAid, mens de australske deltagere samler en til en lige så fantastisk organisation i Australien, Starlight.

Cykelløbet er allerede godt igang, og de har tilbagelagt mange kilometer på cyklen, men det betyder også, at der er samlet utrolig mange penge ind allerede. Til KidsAid er der i øjeblikket samlet omkring 200.000 kr. ind.

"Vi har alle sammen børn og kan derfor nemt sætte os ind i det utrolig vigtige arbejde KidsAid gør, hvorfor beslutningen om at støtte op om formålet ikke var svært.” - en af de danske deltagere.

Vi er utrolig stolte af, at vi har et bestyrelsesmedlem som tager initiativ til denne tur, da det udover at samle en masse penge ind til KidsAid også skaber stor awareness.

I kan følge med på Thomas’ instagram profil: tlsorensen1

Vi glæder os til at offentliggøre det samlet beløb, som er samlet ind, når cykelløbet er færdigt.

I kan også støtte ved at donere til projektet her. eller via auktionen her.