Lån penge nu

Intimkoncert

Intimkoncert med KidsAid og Santander

KidsAid og Santander inviterer til intimkoncert for 300 syge børn

Torsdag d. 1 marts afholdte KidsAid i samarbejde med Uffe Holm og Santander endnu en Unik Oplevelse for 300 syge og udsatte børn samt deres familier.

Koncerten blev afholdt på KB3 i Kødbyen. Det var en intimkoncert hvor kunstnerne Joey Moe, Xander og Basim satte gang i festen med musik og dans.

Her var der slik, popcorn, slush ice og farverige drinks i lange baner. Derudover var der et stort legehjørne. hvor børnene havde mulighed for at bruge deres kreative sanser. Ansigtsmalingen var en stor succes, da børnene kunne pynte deres ansigter med sommerfugle, skildpadder, blomster, prinsesse m.m.

Uffe Holm var vært på arrangementet, og var den perfekte vært til at få børnene i den rette stemning.

Kunstnerne gik en efter en på scenen, og med det samme lyste alle børnenes øjne op. Dette var øjeblikket de havde set frem til.

Familierne og børnene fik serveret varme og saftige burger fra Yo burger, og mens de fik stillet sulten serverede KB3 diverse lækre og farverige drinks.

Efter koncerten listede kunstnerne tilbage til scenen for at tage selfies med børnene og deres familier, hvilket var en perfekt afslutning på en begivenhedsfuld aften fyldt med musik, dans, glæde og latter.

Det varmer at læse alle de kommentarer vi har fået efter koncerten, og vi er simpelthen så rørte over dem:

Jeannie Foli Normand; 1000 tak for en ubeskrivelig fantastisk aften Noah har været så trist hele dagen, da vi har været på hospitalet- men jeg har set ham smile hele aftenen og han (og hans søster) sad hele vejen hjem og sagde at det havde været den bedste dag nogen sinde Så 1000 tak for i aften, 1000 tak for alt hvad i gør og alt den tid i ligger i aftener som disse

Trille Winkel Eriksen; Ved bare at der findes mennesker, med vinger af den helt specielle engle slags, når børns øjne lyser rum op...og ved bare at det er gennem musikkens toner, at rytmen til hjertets inderste kammer finder vej...ved bare at jeg føler jeg lever, når børns latter, ivrige tilråb og røde kinder mellem popcorn, slikkepinde, burgere, fritte, slik og sodavand, bemalede ansigter og balloner...når mit følelsesregister og jeg kan mærke puls. Tak til alle jer inde hos Kidsaids, de grønne t-shirts, musikere, sangere, arrangører, found raisers, sponsorer, forældre, og ikke mindst til alle børnene...for at give så meget mening og mindst lige så mange smil

Vi er taknemmelige for at Santander og Uffe Holm valgte at støtte KidsAid. Dette gav os mulighed for at afholde endnu en Unik Oplevelse for så mange syge og udsatte børn, og derved give dem en pause fra deres sygdomspræget hverdag.