Lån penge nu

KidsAid Magic 2018

KidsAid Magic 2018

KidsAid Magic samler 1.3 million kr. ind!

Torsdag den 5. april bød vi 370 gæster velkommen på Tivoli Hotel til en magisk og uforglemmelig aften. Alt gik op i en højere end, og vi fik samlet 1.295.100 kr. ind! Det er meget mere, end hvad vi havde turde håbe på. Vi glæder os til at kunne skabe meget mere magi på de danske børneafdelinger!

Aftenen bød på masser af god underholdning fra Pernille Rosendahl, Henrik Svanekiær, Brian Lykke, Safri Duo, Peter AG, Shaka Loveless, The Antonelli Orchestra og Martin Baltzer. Værterne var sjove og skarpe, Felix Smith og Adam Duvå Hall, der på underholdende facon guidede gæsterne igennem aftenen.

Stort tak til Tivoli Hotel og Arp-Hansen for at lægge lokaler til.
Stort tak til alle de sponsorer, som har støttet op om arrangementet ved at donere til vores auktion samt mobilepay konkurrence.

Et kæmpe stort tak til KidsAid Magic’s Ambassadører: Henrik Svanekiær, Pilou Asbæk, Lars Christiansen og Mads Langer - vi kunne ikke have gjort det uden jer - og tak for jeres meget flotte bidrag til vores auktion!

Og ikke mindst tak til alle de 370 gæster, som støttede op om arrangementet i går ved både bordkøb, donationer på mobilepay og køb på vores auktion!

HENRIK SVANEKIÆR

Magiker & tankelæser

Da jeg var 7 år, blev jeg selv ved et tilfælde draget ind i det magiske univers, og jeg har lige siden elsket at lave magi for store og små. Når jeg har været på børneafdelinger og trylle for de syge, indlagte børn, får jeg følelsen af, at alt går op i en højere, magisk enhed. Jeg er derfor utrolig stolt af at være en del af KidsAid og som initiativtager til KidsAid Magic sørge for, at syge børn og unge på landets børneafdelinger får lov til at opleve magi i deres sygdomsforløb. Ingen børn har fortjent at ligge i en hospitalsseng med en kronisk sygdom!

PILOU ASBÆK

Skuespiller pt. medvirkende i den verdenskendte TV-serie Game of Thrones

Det største i mit liv skete nytårsaften 2012, hvor jeg blev far til min smukke datter. Som alle forældre ved; med børn følger bekymringer, for man vil for alt i verden beskytte dem mod alt ondt. Det berører mig derfor dybt, når forældre sammen med deres børn må gennemgå sygdomsforløb. Derfor har jeg valgt at støtte KidsAid Magic, da det er min forhåbning, at magi på børneafdelingerne kan være med til at skabe et pusterum og livsglæde for både børn og voksne.

LARS CHRISTIANSEN

Tidligere landsholdsspiller & håndboldekspert på TV2.

Da jeg selv har en søn, som har en kronisk sygdom, har min kone og jeg brugt rigtig mange timer på hospitalet. Det kan være rigtig trist og gråt, og timerne snegler sig afsted. Derfor giver det for mig rigtig meget mening at sørge for, at der fast er magi på børneafdelinger, der får børnene til at glemme tid og sted for en stund.

MADS LANGER

Sanger & sangskriver

Jeg bakker op om KidsAid Magic fordi, jeg selv har været rundt på landets børneafdelinger med min guitar. I den forbindelse har jeg oplevet, at det gør en stor forskel i børnenes hverdag, hvis de får nogle oplevelser, der fjerner fokus fra nogle ellers ret så tunge udfordringer.

Tak til sponsorer