Lån penge nu

Børnefestibal

Børnefestbal

KidsAid inviterede familier med til Børnefestibal

KidsAid kunne i slutningen af maj og starten af juni invitere over 110 familier, som har et eller flere syge børn, med til Børnefestibal, da vi fik 500 billetter af Third Brand.

Børnefestibal er et fantastisk initiativ og koncept, hvor børn i alle aldre kan komme til “festival” og opleve musikalske indslag fra bl.a. MGP-deltagere, Albert Dyrelund og Skinz.

Børnefestibal fandt i år sted i 5 byer: Århus, Aabenraa, Silkeborg, Odense og København. I alle byer havde KidsAid inviteret flere familier med, så de kunne få et pusterum fra en til tider hård hverdag.

I hver by havde KidsAid også sit helt eget KidsAid telt. I teltet kunne alle komme ned og pakke en gave ind og lave en tegning, som efterfølgende blev doneret til det nærliggende sygehus’ børneafdeling.

Flying Tiger havde været så søde at donere de gaver, man kunne pakke ind og forære videre. Det var en kæmpe succes og i hver by blev der videregivet 200 pakker og tegninger, som vakte stor glæde på hospitalerne. Der var i alle byerne ’udsolgt’ efter få timer, så børnene selv gik i gang med at lave perleplader som de pakkede ind som gaver.

Derudover var vi også så heldige, at Bakoba valgte at donere 10% af deres salg fra festivalerne til os, samtidig med at de donerede et stort byggesæt til de 5 børneafdelinger vi besøgte.

Vi har fået utrolig postive og glade tilbagemeldinger tilbage fra de familier, som var med til Børnefestibal.

Endnu en gang skal der lyde en kæmpet tak for billetterne til Third Brand og tak til Børnefestibal for at give vores familier et velfortjent pusterum!

En helt særlig tak skal det lyde til Christian Ruao, Thea Loumand og Stine Thulstrup som har koordineret og afleveret alle gaverne ude på hospitalerne. I styrer for vildt!