Lån penge nu

StjerneGolf 2018

Stjernegolf 2018

Den 1. og 2. juni 2018 afholdte vi for 18. gang StjerneGolf - og igen i år var det en helt magisk weekend med høj sol, god golf og fantastiske sponsorer. Det var i år fjerde gang, at vi afholdte golfturneringen og gallaaftenen på Himmerland Golf og Spa Resort, som igen i år sørgede for, at vi havde de helt rigtige omgivelser til nogle fantastiske dage i den gode sags tjeneste.

StjerneGolf 2018 samlede næsten 2 millioner kroner ind til fordel for syge og udsatte børn i Danmark!

Det kunne kun lade sig gøre fordi der var rekordmange hold, som fredag stillede op til PRO-AM. Der var i alt 50 hold, som var fordelt på Backtee og Garia Course.

I år blev PRO-AM turneringen på Backtee vundet af Prosellers A/S, mens ECOR #2 vandt på Garia. Golfspillerne blev under hele golfrunden underholdt af DJ’s og fik lækker forplejning af bl.a. Royal Unibrew, Weber, Köd, Mät, Peter Larsen Kaffe og mange flere.

Efter golfturneringen og præmieoverrækkelsen var der lagt op til et brag af en gallafest med 400 festglade gæster. Aftenen bød på masser af underholdning fra Ida Corr, Carsten Bang, Lasse Rimmer, Henrik Svanekiær, L.I.G.A, Patrick Dorgan, Copenhagen Drummers, Peter AG., Joey Moe, Brandon Beal og The Flamingos. Værterne var vores sjove og skarpe ambassadører Adam Duvå Hall og Claus Elming, der på underholdende facon guide gæsterne igennem aftenen.

Claus Elming blev sammen med Bo Jakobsen, adm. direktør i Santander Consumer Bank, og Simon Schiølin udnævnt til at være en del af vores ambassadørkorps på aftenen.

Lørdag var alle Stjernerne klar til at dyste om StjerneGolf-trofæet. Igen i år kunne fodboldholdet lade sig hylde som årets vindere af StjerneGolf. Fodboldholdet vandt foran Sportsholdet og Erhvervsholdet, mens Underholdningsholdet med Brian Nielsen som kaptajn var dette års tabende hold, hvilket betød, at han som kaptajn måtte en tur i søen. Den bedste Stjerne var i år Daniel Jensen.

En kæmpe tak til vores hovedsponsorer: Himmerland Golf og Spa Resort, Audi, Bravo Tours, Otto Suenson og Royal Unibrew. Selvfølgelig også en stor tak til alle boldkøbere, Stjerner og artister som stillede op i den gode sags tjeneste.

Vi glæder os til at løfte sløret for hvor Stjernegolf skal afholdes i 2019 og gentage succesen.