Lån penge nu

Hospitalstours

Hospitalstour

Hospitalstours med Rasmus Seebach og Mads Langer

I foråret afholdte KidsAid sine første hospitalstours sammen med Rasmus Seebach og Mads Langer. Rasmus Seebach startede touren i marts, hvor han tog to dage ud af sin kalender for at besøge 4 af landets børneafdelinger sammen med os. Han besøgte Rigshospitalet, H.C. Andersen Børne- og Ungehospital i Odense, Århus Universitetshospital og sluttede af med en tur til Aalborg Hospital.
Lidt senere på foråret, i maj, var det Mads Langers tur til at komme med rundt og besøge flere af landets børneafdelinger. Ligesom Rasmus tog Mads også to hele dage ud af sin kalender for at komme med os rundt. Mads besøgte Hvidovre Hospital, H.C. Andersen Børne- og Ungehospital i Odense, Århus Universitetshospital og sluttede også af med en tur til Aalborg Hospital.

Det var nogle helt fantastiske dage for alle, hvor der blev sunget, high-fivet og krammet alle børn, søskende, læger, sygeplejersker og forældre, som de mødte på deres vej.

Vores tanke med denne tour har været at give de indlagte børn store smil og minder for livet. Børn som normalt ikke ville kunne tage til en koncert grundet deres sygdom havde med Rasmus’ og Mads' besøg mulighed for at få en helt intim koncert, hvor der også var mulighed for at få autografer og selfies. Derudover var både Rasmus og Mads rundt på flere af isolationsstuerne på hospitalerne for at hilse på nogle af de indlagte børn, som ikke måtte forlade deres stuer.

Vi glæder os til endnu en hospitalstour i august sammen med Joey Moe.