Lån penge nu

Uforglemmelig tur til Barcelona

Barcelona

Oliver fik en uforglemmelig tur til Barcelona

I april måned i år fik KidsAid en af Olivers store drømme til at gå i opfyldelse - nemlig at komme til Barcelona for at se hans yndlingshold Barcalona spille på Camp Nou.
Oliver er 16 år gammel og født med den kroniske og livstruende lungesygdom cystisk fibrose. Under sine mange indlæggelser på isolationsstuen på Rigshospitalet har Oliver kun kunne følge med på fjernsynet, når hans yndlingsspiller, Messi lavede mål for yndlingsholdet, Barcelona.
Det ville KidsAid i samarbejde med Audi Danmark og Travel Sense gerne lave om på!

Derfor overraskede vi sammen med Claus Elming og Thomas Wargo fra Audi Oliver, hans bror Nikolaj og hans far Allan med denne tur nogle uger inden afrejse. Op til turen blev der næsten kun hørt Barcelonas klubsang som nedtælling til turen.

Oliver har skrevet til os: "At det har været en tur, som han aldrig glemmer. Det var en fodboldkamp, som levede op til alle forventninger ☺️”

Udover en fantastisk fodboldkamp, hvor Barcelona vandt over Valencia, fik Oliver også mulighed for at opleve storbyen sammen med sin bror og far og de fik sammen nogle oplevelser, de aldrig vil glemme.

Vi ønsker Oliver al det bedste for fremtiden!

Tak til Audi Danmark og Travel Sense for at hjælpe os med at Olivers drøm til at gå i oplevelse!