Lån penge nu

Realisering af VM-drøm!

KidsAid medvirker via ambassadør til at realisere VM-drøm!

13-årige Magnus Heegaard lever et meget anderledes liv end sine jævnaldrende venner. Magnus lider af en kronisk lungesygdom og har nu kun en lungekapacitet på ca. 20%, og indtager derfor lungemedicin hver dag, ilt når han er forkølet og går til flere kontroller hver måned. Magnus har forlængst måttet opgive alle fysisk betonede sportsgrene og har også kun et begrænset antal timers skolegang, da han har brug for ro og hvile.

Men, trods en kronisk lungesygdom har Magnus udviklet et helt særligt talent. Han kan nemlig sejle – og det bedre end langt de fleste (raske) i verden! Magnus er faktisk SÅ god, at han er blevet udtaget til VM for optimistjoller på Cypern her i august og med en flytilladelse fra lægerne i hånden (modsat sidste år), kan han nu få lov til at forfølge sine sportslige drømme. Der er - eller rettere sagt var - bare lige det problem, at deltagelsen alene for Magnus kostede 44.000 kr. Et stort beløb for en 13-årig uden sponsorer.

Men hjælpen var at finde i KidsAid regi. Den nyudnævnte KidsAid ambassadør Simon Schiølin blev nemlig gjort opmærksom på seje Magnus og modtog kort efter en personlig skrivelse fra Magnus + familie, som rørte ham dybt. Trods en travl hverdag for den selvstændige erhvervsmand, satte den ihærdige ambassadør sig for at gøre ALT for at støtte op om eventyret til VM og på blot 24 hektiske men spændende timer, blev netværket aktiveret! 2 længere indslag på Tv2’s Go’morgen Danmark + Tv2 Østjylland blev aftalt, mens Envision og Dk’s mest velgørende fodboldhold (som Simon selv er stifter af) tilsammen donerede 22.000 kr.. De resterende 22.000 kr. donerede KidsAid som ligeledes havde/har stor sympati for historien og ikke mindst Magnus kamp både på og udenfor vandet. Således lykkedes det Simon at indsamle de 44.000 kr. til Magnus på under et døgn, og det var en særdeles stolt KidsAid ambassadør, der i den grad overraskede en ovenud lykkelig Magnus + familie med bl.a. KidsAids donation, så fokus nu kunne rettes 100 % imod VM-forberedelserne.

Senest har også Aarhus Stiftstidende grebet historien om Magnus – hvor KidsAid og Simon Schiølins indsats også flot omtales:

Magnus vil på den anden side af VM, på et senere tidspunkt medvirke i et af KidsAids Care Club events, hvor han vil fortælle om sygdommen og ikke mindst oplevelsen til VM, og hvordan bl.a. KidsAids støtte gjorde det muligt at udleve en kæmpe drøm om deltagelse i VM.

Vi glæder os til at følge Magnus til VM og ønsker ham alt det bedste fremover.