Lån penge nu

Henriette og Peter Bach indsamler til KidsAid

Peter Bach indsamling

Henriette og Peter Bach indsamler 200.000 kr. ind til KidsAid på en aften til indvielse af CphHouse i Holte

Den 24. august inviterede Henriette og Peter Bach ca. 100 gæster i form af samarbejdspartnere, venner og familie til god forplejning og underholdning i deres nye hus for at markere byggeriets færdiggørelse. Inspireret af KidsAid Magic i april, hvor Peter og Henriette deltog, besluttede de at kombinere det festlige med det nyttige i form af en indsamling til fordel for KidsAid.

Henriette og Peter aktiverede netværket til en auktion baseret på oplevelser og serviceydelser fra samarbejdspartnere. Henriettes firma, Nordstjerne donerede varer til et tombola, hvor parrets 3 børn, Filippa på 11, Alexander på 12 og Sebastian på 15, solgte lodder for ca. 30-35.000 kr.

Aftenens største bud/donation på 100.000 kr. var doneret af den danske stjernearkitekt Adam Kurdahl i form af et designoplæg til en luksusvilla via hans internationale arkitektfirma SPOL Architechts. Adam har tegnet CphHouse.

Henriette og Peter fortæller om en fantastisk respons, hvor det for mange blev en uforglemmelig aften. At opleve legendariske Lis Sørensen spille klassikere for det modne publikum og det unge stjernefrø Karl William synge ”tidens melodi” i niveau med trækronerne på de 100 år gamle bøgetræer uden for husets topboks, hvor udtrykket i ”bøgens top” fik en helt anden betydning for gæsterne og musikerne som for et øjeblik glemte Bøgescenen, mens de var i Bøgens top.

Aftenen blev afviklet på en uhøjtidelig og charmerende måde af KidsAid ambassadørerne Adam Duvå Hall, som fungerede som toastmaster og auktionarius, og Anders Jensen, som kok med gourmet-mad fra Weber Grill Academy.

KidsAid siger stor tak til Henriette og Peter for initiativet, som viser, at der i selv små sammenhænge er en vilje og lyst til at støtte KidsAid. Måske mest symbolsk markeret ved, at højestbydende på en badmintondyst mod Camilla Martin og Karl William betalte for dysten, men lod den gå videre som en oplevelse for et sygt barn – en meget rørende gestus.

Hvis du har lyst til at læse om mere om familiens hus, kan der henvises til http://spolarchitects.com/projects/the-new-trekanten/ og www.cphhouse.com.