Lån penge nu

KidsAid samler 200.000 kr. ind til Made in Denmark 2018

Made in denmark 2018

KidsAid samler 200.000 kr. ind til Made in Denmark 2018

KidsAid var igen i år charity partner ved Europa Tour turneringen Made in Denmark, som i år foregik i Silkeborg fra den 30. august til 2. september.

I samarbejde med Made in Denmark, blev der hele ugen samlet ind til KidsAid. Vi solgte igen i år vores populære birdieænder og til trods for, at vi ikke fik produceret en ny i år, lykkes det os stadig at få solgt 3.500 ænder. Der blev også samlet penge ind gennem en caddie-konkurrence om onsdagen, hvor Pro-Am deltagere og sponsorer støttede ved kunne købe et ekstra slag til deres caddie, hvor pengene ligeledes gik ubeskåret til KidsAid.

Igen i år havde Santander Consumer Bank valgt at støtte op omkring KidsAid, hvor man kunne donere et beløb til KidsAid og havde så muligheden for at spille mod en af Pro’erne. Santander donerede 1.000 kr. pr. mand, der ramte greenen, hvilket 30 personer i alt gjorde.

VIA University College og Backtee havde i et samarbejde lavet en særlig golftrøje til Made in Denmark. Den er kun lavet i 100 eksemplarer og pengene fra salget går til KidsAid.

Som en ny ting og en ny gimmick til Made in Denmark havde vi i år i samarbejde med Third Brand lavet en KidsAid Magic sti. Stien gik fra parkeringspladsen ind til golfbanen, så alle gæsterne kom forbi den. Der var trylleri, tryllehatte i træerne og bare en fin, magisk stemning.

Alle disse skønne initiativer i løbet af dagene til Made in Denmark gjorde, at vi fik samlet 200.000 kr. ind til KidsAid.

Vi er meget stolte og glade for støtten ved Made in Denmark. Stor tak til Thomas Nielsen, Flemming Astrup, Nordic Draw, Santander Consumer Bank, Third Brand, Klaus Thomsen, Christian Lund Petersen og alle de frivillige for deres hjælp og støtte.