Lån penge nu

London Galla 2018

London Galla 2018

London Galla 2018 samler over 2 millioner kroner ind til syge og udsatte børn og unge i Danmark

London Galla 2018 er et samarbejde med KidsAid og Fodboldfonden. Tanken bag arrangementet og grunden til, at vi rykkede til London for en stund var, at vi rigtig gerne ville give danskerne i London mulighed for at deltage i et charity-event, som samlede penge ind til syge og udsatte børn i Danmark.

Derfor afholdte KidsAid og Fodboldfonden den 1. november 2018 en uforglemmelig gallaaften på Shakespeare’s Globe i London. Vi havde inviteret 220 gæster, som alle betalte for at deltage og dermed støttede op om det gode formål. Der var en fantastisk stemning i de historiske lokaler. Aftenen bød på masser af god underholdning fra Henrik Svanekiær, Peter AG, Mads Langer, Rasmus Seebach, Thomas Helmig, The Antonelli Orchestra, Nicklas Sahl og Martin Baltzer. Værterne i London var Felix Smith og vores mangeårige ambassadør, Tom Kristensen. De var sjove og skarpe og på underholdende facon guidede de gæsterne igennem aftenen og sørgede for, at alle gæsterne kom i den helt rette stemning.

Aftenens auktion blev styret benhårdt af Alexa Bruun Rasmussen fra auktionshuset Bruun Rasmussen. Det var en af KidsAids mest indbringende auktioner til dato, hvilket til dels skyldes Alexas evne til at få gæsterne til at byde højt, men også de utrolig, unikke genstande vi havde på auktionen.

Se flere billeder fra gallaen

London Galla 2018 bestod ikke kun gallaaftenen den 1. november. KidsAid havde nemlig sørget for, at folk, der er bosiddende i Danmark, også kunne deltage i festlighederne. Derfor havde vi sammensat en helt eksklusiv 3-dagstur, som bl.a. bød på privatfly tur/retur, overnatning på The Waldorf Hilton, gallaaftenen, Care Club og fodboldkamp mellem Arsenal-Liverpool.

Care Club blev holdt om fredagen efter gallaaftenen på MASH i London. Her var der god stemning, lækre bøffer, musikalsk indslag af Nicklas Sahl og en succesfuld pakkeleg, hvor gæsterne forvandlede sig til 5-årige børn, som bare måtte have alle gaverne ☺ I løbet af fredagen havde gæsterne mulighed for at tilmelde sig en unik guidede tur omkring Covent Garden med dertilhørende smagsprøver, hvilket var en kæmpe succes blandt alle de deltagende gæster. Lørdagen stod i fodboldens tegn. Inden det hele handlede om fodbold havde gæsterne mulighed for at tage til en enestående yogaoplevelse, hvor der både var harpe og dybe stræk sammen med Ariana fra Sweat and Sounds. Om eftermiddagen var gæsterne inviteret til afternoon tea og foredrag med den tidligere engelske landholdsspiller og Arsenalspiller Ray Parlour, inden turen gik til Emirates Stadium for at se Arsenal-Liverpool.

KidsAid og Fodboldfonden vil gerne sige et stort tak til alle de deltagende gæster fra både Danmark og England, som støttede op om London Galla 2018! Vi vil også gerne takke alle dem, som på aftenen støttede med køb på vores auktion og vores pakkekalender. Stort tak til de optrædende artister og værter: Mads Langer, Henrik Svanekiær, Rasmus Seebach, Peter AG, Nicklas Sahl, Thomas Helmig, The Antonelli Orchestra, Martin Baltzer, Felix Smith og Tom Kristensen.

Derudover skylder vi også vores samarbejdspartnere og sponsorer et stort tak for deres hjælp: Anne Zartov, Luffe, Gaest.com, Joinjet, Santander Consumer Bank Danmark, MASH, The Waldorf, Dypång

Stor tak til