Lån penge nu

KidsAid Mountainbike Challenge

KidsAid Mountainbike Challenge

DANMARK RUNDT PÅ MOUNTAINBIKE
175 SPOR | 1.400 KM | 30.000 HØJDEMETER
14 DAGE | 1 MAND | FOR KIDSAID
 
 

En stor TAK for jeres støtte til vores Cykel for KidsAid projekt! Vi mærkede en kæmpe POWER og opbakning fra KidsAids netværk og kan med glæde meddele, at vi på de 14 dage der i alt blev cyklet, indsamlede 424.907 kr. ind!! Det betyder, at vi kan fortsætte med at gøre en masse indlagte børn glade resten af året. TAK.

Cykel for KidsAid havde 3 ben at stå på:
1) Sebastian Arnstedts personlige udfordring i at cykle alle MBT spor i Danmark.
2) Spinning på Svanemøllevej
3) Hele Danmark cykler km for KidsAid og deler hashtag #cykelforkidsaid
- alt sammen med det formål at cykle penge ind til KidsAids formål i en svær tid.

Af hjertet tak for opbakning og støtte – og til Sebastian for at sætte det hele i gang!

Mit navn er Sebastian Arnstedt. Jeg er far til 3 sunde og raske børn, men jeg er klar over, at det desværre ikke er alle, som er så heldige – og derfor støtter jeg op om KidsAid! KidsAid skaber lyspunkter og Unikke Oplevelser for børn med en alvorlig sygdom og deres familier.

Jeg har i lang tid drømt om at udfordre mig selv ved at gennemføre en hård og krævende moutainbike challenge for at samle penge ind til KidsAid. Idéen til denne udfordring har været længe undervejs og i starten af året besluttede jeg mig for, at 2020 skulle være året, hvor det blev til virkelighed med start 23. maj. Jeg har derfor brugt lang tid på planlægningen af turen, for det kræver en del planlæggelse og logistik for at få denne challenge til at lykkes. Jeg vil nemlig køre ALLE mountainbike spor i Danmark. Det er 175 spor, 1400 km og 30.000 højdemeter og jeg vil gerne gøre det på mindre end 14 dage!

Men så kom coronavirussen og påvirkede vores alles hverdag, også min og min families. Min challenge kan heldigvis godt stadig gennemføres med start 23. maj, da det er en individuel challenge og jeg derfor cykler rundt alene. Mit håb er derfor, at der er andre entusiastiske moutainbikere rundt om i Danmark, som har lyst til at støtte op om min challenge ved selv at cykle et eller flere af deres favoritspor, så vi kan være sammen hver for sig.

De sygdomsramte børn og unge og deres familier har mere end nogensinde før brug for oplevelser og følelsen af at være en del af et fælleskab, så jeg håber, at jeg sammen med Jer derude kan samle en masse penge ind til KidsAid.
Jeg vil selv transportere mig fra spor til spor i bil, selv sørge for mad, steder at sove, mekaniske support mm., alt er på egen hånd. Alt finansierer jeg selv, så det der bliver samlet ind, går ubeskåret til KidsAid.

Jeg har cyklet de fleste af de hårdeste mountainbikeløb i verden, bl.a. i Nepal, Bhutan, Mongoliet, Costa Rica, Sahara, Sydafrika, Spanien, Portugal, Østrig, Australien m.fl. og mangler kun to, for at være den første der har cyklet de 12 hårdeste mountainbike løb i verden, så jeg er vant til strabadserende cykelløb.

Jeg håber, at du vil støtte op om min udfordring, så vi sammen kan være med til at glæde nogle børn og familier, som har brug for det!

Der er mulighed for at støtte op via min Betternow indsamling, men også via MobilePay ved at sende et valgfrit beløb til 124218.

Sammen er vi stærkest!

//Sebastian Arnstedt