Lån penge nu

Cykel for KidsAid

En stor TAK for jeres støtte til vores Cykel for KidsAid projekt! Vi mærkede en kæmpe POWER og opbakning fra KidsAids netværk og kan med glæde meddele, at vi på de 14 dage der i alt blev cyklet, indsamlede 424.907 kr. ind!! Det betyder, at vi kan fortsætte med at gøre en masse indlagte børn glade resten af året. TAK.

Cykel for KidsAid havde 3 ben at stå på:
1) Sebastian Arnstedts personlige udfordring i at cykle alle MBT spor i Danmark.
2) Spinning på Svanemøllevej
3) Hele Danmark cykler km for KidsAid og deler hashtag #cykelforkidsaid
- alt sammen med det formål at cykle penge ind til KidsAids formål i en svær tid.

Af hjertet tak for opbakning og støtte – og til Sebastian for at sætte det hele i gang!

I KidsAid cykler vi fra den 23. maj til 6. juni for at samle penge ind til vores tryllekunstnere, musik og underholdning på hospitalerne.
Det er vores drøm at samle 500.000 kr. ind på de 14 dage, så vi i resten af 2020 kan sikre de livsbekræftende besøg, som børnene på hospitalerne ser så meget frem til.

Men vi kan ikke gøre det alene – vi har brug for din hjælp og støtte!
Du kan støtte på MobilePay 124218 eller direkte via Betternow.

Alt tæller, hvis du kan undvære 10, 500 eller 1000 kr., så kan du være med til at gøre en stor forskel.

Du kan også starte din egen indsamling, trække i cykeltricot og spænde hjelmen og cykle med i de 14 dage #cykelforKidsAid varer.

Se mere om hvordan du gør det på Betternow.

Dette initiativ er startet, da Sebastian Arnstedt kontaktede KidsAid og ville cykle alle 175 spor på MTB i Danmark på 14 dage, en vild udfordring og svær selv for ham. 1400 km på mountainbike, 30.000 højdemeter og 3200 km. I bil imellem sporerne. Det svarer altså til: København til Nice, 857 gange op ad Rundetårn og turen fra København til Cairo. Du kan støtte ham på hans indsamling og læse meget mere om hans vilde og hårde udfordring.

Vi du være med og udfordre dig selv og samle ind?

Voksne, børn, bedsteforældre, unge - alle kan være med - vi håber i har lyst til at cykel til fordel for KidsAid. Del dine cykelture med os #cykelforkidsaid