For børnene: GoBoat arrangement med Clara 29. august

Den 29. august afholder KidsAid et GoBoat arrangement i vandet ved Islands Brygge i København, hvorfra vi sejler til Green Island. Arrangementet byder både på en lille sejltur, en masse hygge og kærlighed og kulminerer med en skøn koncert med Clara på Green Island. En koncert der skal opleves fra bådene, og hvor vi har sørget for lidt snacks og drikkevarer i bådene.

Vi har i alt 36 både med plads til 8 personer i hver båd. Vi kan altså glæde rigtigt mange børn, og familier ved dette arrangement, så har du lyst til at deltage, er du velkommen til at udfylde tilmelding nedenfor. Der er også plads til søskende, så de kan få en god oplevelse sammen.

Tilmelding
OBS: man er ikke sikret en plads til eventet før man modtager en bekræftelsesmail fra KidsAid. Oplevelsen er ikke kørestolsegnet.

Tilmelding forgår her: https://form.typeform.com/to/shGYc3QU

Arrangementet er et godt eksempel på aktiviteter vi laver for de mange syge og sårbare børn samt deres familier. Formålet er at skabe glæde og give dem et tiltrængt afbræk fra sygdom, indlæggelser m.m., så de husker at smile og grine.

Hvis du vil have adgang til flere informationer om vores fremtidige events, anbefaler vi, at du søger om optagelse i vores Facebook-gruppe, der hedder ”KidsAid – Unikke Oplevelser”.

Kærlige hilsener
KidsAid

Tilmeld

Andre nyheder

Sociale medier