For Børnene

Sådan spreder vi glæde blandt syge og sårbare børn i Danmark

Hos KidsAid skaber vi glæde og unikke oplevelser for syge og sårbare børn i Danmark og deres familier. Når et barn bliver syg, er det hele familien der rammes, og derfor har vi altid fokus på både søskende og familier, når vi laver events. Vi skelner ikke mellem syge børn og sygdomme, da et barns sygdom kan have stor effekt på en familie uanset. Er dit barn syg, håber vi, at I vil få glæde af KidsAid, og at vi kan bringe smil og glæde til hele familien.

Det kan dit barn få glæde af
Hvert år laver vi nogle meget Unikke Børneevents, hvor rigtigt mange børn, søskende og familier deltager, og her har vi skabt et lille community, hvor børnene kan komme og være sig selv, uden at føle sig syge eller anderledes.

Vi arrangerer også hyggelige ture i Tivoli, Biografture, cirkus og meget mere, så børn, søskende og familier får nogle gode oplevelser sammen og for en stund kan glemme alt om sygdom, stik, indlæggelser m.m. 

Foruden unikke oplevelser er vi meget til stede På Hospitalerne. Her arrangerer vi Bingo, trylleri, musik og meget mere, da vi ved, at gode oplevelser, smil og glæde har en positiv effekt på et sygdomsforløb.

Vi arrangerer en lang række Ferieaktiviteter, og især i løbet af sommerferien sender vi flere hundrede børn og familier i diverse forlystelsesparker. Så har de også oplevet noget sjovt, når de vender tilbage til skolen eller vennerne efter sommerferien. 

I KidsAid Drømmeskyen opfylder vores fantastiske samarbejdspartnere løbende ønsker. Det kan være alt fra en hundehvalp, en ny cykel eller en weekendtur i et sommerhus med en opvarmet pool. Der er ingen garanti for, at dit barns ønske opfyldes, men gennem vores sponsorer opfylder vi mere end 100 store ønsker om året.

I den lidt større kategori, som vi kalder “signatur”, og som ikke direkte er noget, dit barn kan tilmeldes, donerer vi mange penge til større projekter. Det kan være venteværelser, legepladser, skolestue og ungerum m.m. på hospitalerne. Vi arbejder sågar på at skabe et decideret KidsAid hus, som skal fungere som familiehus i forbindelse med indlæggelser. Alt sammen for at gøre livet lidt bedre for de indlagte børn og familier, der kæmper en hård og sej kamp mod sygdom.

Bliv en del af KidsAid – Ansøg her
For at blive en del af KidsAid universet skal du være medlem af vores Facebook gruppe, KidsAid Unikke Oplevelser. Her vil du blive bedt om at besvare nogle spørgsmål omkring dit barn, og dernæst tager vi stilling til, om gruppe er relevant for jer. Når du først er inde i gruppen, kan du tilmelde dig vores events, skrive i Ønskeskyen og meget mere.

Du er desuden meget velkommen til at kontakte KidsAid på info@kidsaid.dk, hvis du har spørgsmål.