Unikke Børneevents

Hos KidsAid skaber vi glæde og unikke oplevelser for syge og sårbare børn i Danmark og deres familier. Årligt laver vi en lang række events, hvor rigtigt mange børn, søskende og familier deltager, og her har vi skabt et lille community, hvor børnene kan komme og være sig selv, uden at føle sig syge eller anderledes. Vi arrangerer også events i Tivoli, Biografture og meget mere, så børn, søskende og familier får nogle gode oplevelser sammen. 

Foruden unikke oplevelser er vi rigtigt meget til stede på de danske hospitaler. Her arrangerer vi Bingo, trylleri, musik og meget mere, da vi ved, at gode oplevelser, smil og glæde har en positiv effekt på et sygdomsforløb.

Vi arrangerer en lang række ferieaktiviteter, og især i løbet af sommerferien sender vi flere hundrede børn og familier i diverse forlystelsesparker. Så har de også oplevet noget sjovt, når de vender tilbage efter sommerferien. 

I KidsAid Ønskeskyen opfylder vores fantastiske sponsorer løbende ønsker. Det kan være alt fra en hundehvalp, en ny cykel eller 

For at blive en del af KidsAid universet skal dit barn være 

 

Mere for børnene

Sociale medier