Donation af digital og interaktiv akvarievæg til Aalborg

På Aalborg Universitetshospital kan de indlagte på børne- og ungeafdelingen se frem til en ny digital og interaktiv akvarievæg doneret af KidsAid bl.a. via vores Knus Kræft indsamling. 

Den nye akvarievæg bliver en kærkommen social aktivitet, som har til formål at øge trivslen på afdelingen samt at forebygge isolation og ensomhed. Væggen vil skabe glæde hos børn og unge i alderen 0 – 17 år og deres søskende, forældre, bedsteforældre og naturligvis venner der kommer på besøg. 

Der er afsat mere end 150.000 kroner til projektet, som indledes i starten af det nye år. Hos KidsAid er vi glade for at kunne bidrage til trivsel og glæde blandt syge og sårbare børn og familier. Vi håber, at den nye akvarievæg bliver en stor succes.

 

Andre nyheder

Sociale medier