KidsAid laver skolestue og grupperum på Aarhus Universitetshospital

Når børn indlægges bliver savnet til venner og tabet af en normal hverdag hurtigt en rigtig stor udfordring. Det vil vi hos KidsAid gerne hjælpe med at undgå, og derfor har vi doneret penge til en ny skolestue og tilhørende grupperum på Aarhus Universitetshospital. 

Hos KidsAid har vi bl.a. via Knus Kræft brugt mere end 300.000 kroner på projektet, og efter en lang og spændende proces er faciliteterne nu for alvor taget i brug til stor glæde for alle. Vi er stolte over både skolestue og grupperum, og vi håber, at at det vil skabe stor glæde og gøre indlæggelsen lidt nemmere for de syge børn og deres familier. 

“Vores børn føler sig normale” 

“Vi er utrolig glade for den vellykkede renovering af vores skolestue, da det nu er muligt for os at udnytte pladsen endnu bedre. Vi har jævnligt “ambassadører” fra patientens egen skoleklasse på besøg, og det store bord gør det muligt, at flere patienter kan få undervisning med deres ambassadører på en gang. Det giver følelsen af mere normalitet for vores børn og unge i tabet af deres normale hverdag og giver stor glæde. Ligeledes er det en kæmpe fordel, at lokalet nu kan adskilles, således at en mere sårbar patient kan få undervisning i rummet på samme tid”, siger Lene Krarup Impgaard, der er projektsygeplejersker og specialist i kræftsygepleje på Aarhus Universitetshospital.

Skolestuen og grupperummet på Aarhus Universitetshospital er et godt eksempel på et af de mange større projekter, som KidsAid er involveret i for at forbedre indlæggelses-oplevelsen for syge børn og deres familier. 

 

 

 

Andre nyheder

Sociale medier