Christopher og KidsAid skabte glæde på 4 hospitaler

Den 8. og 9. februar 2023 arrangerede vi en meget unik Christopher-tour til 4 danske hospitaler. De indlagte og kronisk syge børn på børneafdelingerne i Hillerød, Herlev, Odense og Aarhus fik sig en uforglemmelig oplevelse, da popstjernen og KidsAid kom forbi. 

Koncerterne fra i høj grad for de indlagte børn og unge samt deres hårdtprøvede familier, men på flere af hospitalerne var invitationerne også sendt ud til de børn der ugentligt besøger ambulatoriet for stik, prøver m.m. 

Hos KidsAid er det vigtigt, at vi hjælper syge og sårbare børn samt deres familier med at skabe glæde og gode minder i en svær tid. Det er vigtigt at huske at smile og grine og på den måde få tankerne væk fra sygdom, indlæggelse og afsavn til venner m.m. Derfor bruger vi mange ressourcer på at skabe denne slags unikke oplevelser, så børnene føler, at de faktisk oplever noget ekstra fedt, fordi de er ramt af sygdom. Det giver fornyet energi til både dem, deres søskende og forældre. 

Tak til alle vores sponsorer, tak til Christopher og tak til alle I seje børn, der kom og sang med ❤️. Som I kan se nedenfor har turen skabt enorm glæde hos mange syge børn, både indlagte og ambulante i hhv. Hillerød, Herlev, Odense og Skejby.
 
Husk at følge KidsAid Danmark på Facebook og Instagram, hvor vi flere gange hver uge deler historier om, hvordan vi spreder glæde for syge børn og unge i Danmark.
 

Andre nyheder

Sociale medier