Knus Kræft Galla 2023: 4,2 millioner i overskud

Sikke en aften! Sikke et resultat!

Torsdag den 7. september afviklede vi med stor succes vores fantastiske Knus Kræft Galla i Tinghallen i Viborg med hele 650 gæster. 

Med et nettooverskud på fantastiske 4,2 millioner kroner hører aftenen til blandt de absolut mest indbringende Knus Kræft Gallaer, og vi er stolte og taknemmelige for det flotte resultat.

De mange penge vil i resten af 2023 og også i 2024 skabe smil og glæde hos syge og sårbare børn i Danmark samt deres familier. Det gælder både kræftramte børn, men det gælder også andre alvorligt syge børn og deres familier. Vi glæder os allerede til at komme i gang!

Tusind tak til alle de fantastiske kunstnere, der bidrog til den unikke stemning og tak til Tinghallen for en ualmindelig smuk oplevelse.

Tak til alle de gæster som købte pladser til arrangementet, tak til jer der bød på auktionen og tak til jer der opfyldte børnenes ønsker på vores drømmetræ eller på anden vis donerede til formålet. Vi er jer meget taknemmelige, og vi glæder os til at vise jer, hvor stor en forskel I er med til at gøre rundt om i landet. TAK. 

Følg med i vores arbejde
Vi vil gerne opfordre jer alle til at jer vores nyhedsbrev. På den måde kan I følge med i hvordan vi med jeres hjælp skaber glæde på og udenfor hospitalerne. 

Vi vil også gerne opfordre jer til at følge KidsAid Danmark på Facebook. I kan finde os ved at klikke her

De varmeste Knus Kræft hilsener
Claus Bertelsen, Tom Kristensen og KidsAid

Andre nyheder

Sociale medier