Stor succes ved StjerneGolf 2023: Mere end 3 millioner i overskud

KidsAid StjerneGolf er og bliver noget helt særligt. Igen i år var der opbakning fra en lang række af Danmarks største sportsfolk, kendisser og kunstnere samt en stribe erhvervsfolk, der muliggjorde et fantastisk overskud på mere end 3 millioner kroner.
 
Tak til HimmerLand & Lars Larsen Group for en fantastisk venue. Tak også til alle jer der deltog som gæster eller hjalp som frivillige. Tak til kendisser, tak til de dygtige kunstnere der løftede StjerneGolf til nye højder og tak til vores sponsorer med Weber, Royal Unibrew, Audi, Bravo Tours og Otto Suenson i spidsen.
 
En rigtig stor tak skal naturligvis lyde til jer, der donerede produkter til vores auktion, som købte på auktionen, opfyldte ønsker for de hårdprøvede børn og familier eller som på anden vis donerede til formålet.
 
3.048.000 kroner lød årets nettooverskud på, og de penge skal nu ud og sprede glæde for en lang række syge og sårbare børn i Danmark samt deres familier.
 
Faktisk venter vores næste store børneevent, Gram Slot i samarbejde med Ege, lige om hjørnet. Allerede onsdag den 18. oktober åbner vi dørerne på Gram Slot til et fantastisk børneevent med næsten 700 børn og familier. Det bliver en uforglemmelig børnefest for mange af de børn, der gennemgår alvorlige sygdomsforløb og trænger til at glemme alt om indlæggelser for en stund. Vi glæder os.
 
StjerneGolf ’24 er allerede planlagt til 29. – 31. august, og afholdes igen i HimmerLand. 

Andre nyheder

Sociale medier