Bangsbo Freja samlede penge ind til KidsAid

Mandag den 8. august stod Bangsbo Frejas U17 fodboldhold bag en stor indsamling til KidsAid i Frederikshavn. U17 holdet har en ambitiøs drøm om at kunne indsamle en million til velgørenhed i løbet af deres ungdomskarriere, og dette arrangement endte med at indbringe en stor bid af den kage.

Blandt andre Kasper Hjulmand, Morten Wieghorst, Claus Elming, Burhan G og Henrik Svanekiær dukkede op og bidrog til en fantastisk dag, som indbragte ca. 400.000 kroner. Penge, der nu kan bruges på at skabe glæde for en lang række syge og sårbare børn og deres familier i KidsAid-regi.

Dagen startede med, at de omsorgsfulde unge fodbolddrenge fik sig en unik oplevelse på deres egen forboldbane. Kasper Hjulmand og Morten Wieghorst var nemlig værter for et lærerigt træningspas. Den bliver svært at toppe i fremtiden.

Om aftenen sørgede en spændende auktion for, at der i alt blev indsamlet 400.000 kroner til KidsAid. Claus Elming var vært, og mens Henrik Svanekiær, Kasper Hjulmand og Burhan G leverede populære indslag under det velarrangerede aftenarrangement.

Ved arrangementet deltog også en lang række af de børn og familier, som KidsAid har hjulpet og måske stadig hjælper. For disse børn og familier var arrangementet et dejligt gensyn med mange af de øvrige familier, som de har mødt ved tidligere KidsAid arrangementer.

Godt gået drenge, og tak for samarbejdet.

Andre nyheder

Sociale medier