Højgaard bidrog til KidsAid-rekord ved StjerneGolf ’22

Fra 19. – 21. maj afviklede KidsAid den 21. udgave af StjerneGolf. I løbet af tre magiske dage i HimmerLand bidrog flere hundrede kendisser og erhvervsfolk til en ny indsamlingsrekord, og Rasmus og Nicolai Højgaard stod bag en af auktionens mest populære oplevelser.

I alt lød årets overskud på svimlende 3.150.000, som nu skal bruges på KidsAids arbejde med at skabe oplevelser og støtte til syge og sårbare børn i Danmark samt deres familier. Alene på fredagens auktion blev i alt 18 produkter og oplevelser solgt for mere end 2.000.000 millioner kroner.

– Jeg er rigtig stolt over, at vi har slået indsamlingsrekorden og at alle tre dage forløb, som de gjorde. Jeg og resten af KidsAid teamet er utroligt taknemmelige for opbakningen fra stjernerne der deltog, alle musikerne, HimmerLand og så naturligvis fra alle de gæster og erhvervsfolk, der økonomisk har bidraget til, at vi i år slog rekorden. Deres penge kommer til at skabe så meget glæde ude på børneafdelingerne og ved vores øvrige aktiviteter, siger KidsAid bestyrelsesformand og stifter, Søren Bach.

Tøfting og Højgaard i fokus

Ved fredagens store galla og indsamlingsshow blev Stig Tøfting til stor jubel udnævnt som ny KidsAid ambassadør. Tøfting har I mange år gjort et stort stykke arbejde for KidsAid, og det var en glad ”Plæneklipper”, der fra scenen takkede hele salen på sin helt egen facon, assisteret af Uffe Holm.

Aftenenes største bifald tilfaldt dog Danmarks nye golfstjerne, Rasmus Højgaard, som havde prioriteret personligt at deltage ved arrangementet. Fra forreste række rejste Højgaard sig op og præsenterede to unikke golfbags samt en eksklusiv golfoplevelse for 20 personer i selskab med både ham selv og sin bror, Nicolai. Og var man på forhånd i tvivl om tvillingernes popularitet, så fik man denne fredag aften syn for sagen. Utrolige 250.000 kroner lød hammerslaget på. Tak til Højgaard for engagementet.

Musikere fra øverste hylde

Igen i år dukkede et væld af store danske kunstnere op i den gode sags tjeneste, og blandt de mest prominente optrædener torsdag og fredag var D.A.D., Saveus, Lord Siva, Clara, Troels Gustavsen, Antonelli Orchestra og DJ Martin Jensen.

At KidsAid StjerneGolf 2022 var en ubetinget succes, skyldtes ikke mindst en stor indsats af HimmerLand.

– HimmerLand er en fantastisk vært og partner for KidsAid og StjerneGolf. Deres perfekte faciliteter, topprofessionelle team, lækre golfbaner og kompetencer i retning af at håndtere så stort et arrangement med så mange mennesker er unikt, slutter Søren Bach.

Andre nyheder

Sociale medier