StjerneGolf

StjerneGolf har været afviklet siden 2000, og lagde faktisk fundamentet for KidsAid. Siden starten i 2001 er StjerneGolf stille og roligt vokset sig større, og arrangementet strækker sig nu over tre dage. Omdrejningspunktet er stadig golf, men der sker også meget mere.

Foruden golfmatcherne er hovedattraktionen ved StjerneGolf en stor gallamiddag med auktion. Her bakker både erhvervsliv, golfglade kendisser og stribevis af danske musikere op om KidsAid, og det er ved denne gallamiddag og auktion, de mange penge bliver samlet ind. 

KidsAid har de seneste år været afviklet i HimmerLand, der med sine imponerende faciliteter med hotel, feriehuse, to golfbaner og en stor galla-sal m.m. er fantastiske værter for de op imod 500 deltagere.

I 2022 satte vi rekord ved StjerneGolf, hvor overskuddet lød på hele 3.150.000 kroner.

Juniorgolf
På arrangementets tredjedag dyster alle de kendte mod hinanden i en golfmatch, hvor en lang række danske juniorer – store som små – går caddie. Det var sådan StjerneGolf startede, og det er en fantastisk og livsbekræftende tradition, der skaber glæde blandt både juniorer, forældre og de mange danske golfkendisser. De glade juniorer har desuden deres egen 9-hullers match dagen inden “kendismatchen”. Her kvalificerer man sig til via Dansk Golf Unions landsdækkende juniorturneringer. 

I 2023 afvikles StjerneGolf fra 28. – 30. september

Vil du og dit firma vide mere om, hvordan I bliver en del af StjerneGolf, må I gerne kontakte os.

Øvrige indsamlinger

Sociale medier