Scandinavian KidsAid Charity Golf

I 2022 afviklede vi for første gang KidsAid Charity Golf i samarbejde med Scandinavian, og med en indsamling på mere end 500.000 kroner, blev arrangementet en stor succes. Succesen gentages i 2023, hvor vi håber at kunne slå rekorden og glæde endnu flere børn med unikke oplevelser.

Scandinavian KidsAid Charity Golf er en forrygende dag og aften for virksomheder, der i stor stil inviterer deres mest værdsatte kunder med som gæster til det eksklusive arrangementet. Overskuddet går til at forsøde tilværelsen for en lang række syge og sårbare KidsAid-børn og deres familier.

Der spilles en 18-hullers holdmatch på Old eller New Course i et sjovt format, og dagen igennem er der absolut V.I.P forplejning, musik og festlig stemning på banen. Arrangementet er dog meget mere end blot golfrunden.

Auktion og stjernestøv
Efter golfen hygges der på terrassen, inden der afholdes en eksklusiv middag med vinmenu samt dagens højdepunkt, KidsAid Auktionen. På auktionen byder deltagerne på alt fra vanvittige oplevelser til unikke produkter, og pengene fra auktionen går til KidsAid.

Scandinavian KidsAid Charity Golf nyder godt at vores opbakning fra en lang række danske kendisser og KidsAid ambassadører. Tidligere har Kasper Hjulmand, Claus Elming, Tom Kristensen, Lars Christiansen, Carsten Bang og mange flere drysset stjernestøv over arrangementet.

I 2023 afvikles Scandinavian KidsAid Charity Golf fredag d. 28. april – Download PDF-invitation her

Øvrige indsamlinger

Sociale medier