Lyngbygaard KidsAid Charity Golf

Lyngbygaard KidsAid Charity Golf er en forrygende dag og aften for virksomheder, og en god mulighed for at invitere de mest værdsatte kunder med som gæster til det eksklusive golf-arrangementet. Overskuddet går til Trygfondens Familiehus på Skejby Sygehus og til at støtte syge og sårbare børn og deres familier.

Der spilles en 18-hullers holdmatch på Lyngbygaard Golf i et sjovt format, og dagen igennem er der absolut V.I.P forplejning, musik og festlig stemning på banen og terrassen. Arrangementet er dog meget mere end blot golfrunden.

Auktion og stjernestøv
Efter golfen hygges der på terrassen, inden der afholdes en eksklusiv middag samt arrangementets højdepunkt, KidsAid Auktionen. På auktionen byder deltagerne på alt fra eksklusive oplevelser til unikke produkter, og pengene fra auktionen går til KidsAid og til Trygfondens Familiehus på Skejby.

Lyngbygaard KidsAid Charity Golf har altid deltagelse af flere danske kendisser og KidsAid ambassadører, der bakker op om det gode formål.

I 2022 satte vi indsamlingsrekord ved Lyngbygaard KidsAid Charity Golf, da overskuddet sagde imponerende 510.000 kroner. De penge bliver allerede nu brugt på at støtte de syge børn og deres familier på Skejby.

I 2023 afvikles Lyngbygaard KidsAid Charity Golf fredag den 18. august. Se eller download PDF invitation her

Øvrige indsamlinger

Sociale medier