Made in HimmerLand

KidsAid er officiel velgørenhedspartner ved DP World Tour golfturneringen, Made in HimmerLand. Her har vi solgt de populære birdie-ænder og -bjørne, som du måske kender? Vi nyder stor opbakning fra en lang række af Danmarks største golfstjerner, der lystigt har sat deres autografer på ænderne og ladet sig fotografere med glade fans i alle aldre.

Vores trofaste sponsor, Santander, der også er sponsor ved Made in HimmerLand, plejer også at være vært for en sjov konkurrence i løbet af ugen, hvor de donerer penge til KidsAid.

Vi er stolte over at være velgørenhedspartner ved en af Danmarks største sportsbegivenheder, og samarbejdet med Santander, Made in HimmerLand samt vores KidsAid-ambassadør Thomas Nielsen, betyder meget for os.

Kommer du til Made in HimmerLand, håber vi, du vil kigge forbi KidsAid-standen, købe en birdie-and og hilse på os.

Nedenfor kan du se en masse billeder fra Made in HimmerLand

 

  

Øvrige indsamlinger

Sociale medier