Bangsbo Freja – BørnHjælperBørn

For snart fem år siden satte en flok U13-spillere fra fodboldklubben Bangsbo Freja sig et ambitiøst og sympatisk mål om, at de i løbet af deres ungdomskarriere ville indsamle en million kroner til et godt formål. Som U17 spillere rundede de i år 800.000 kroner, så næste år, når de er U19 spillere, ser det ud til, at de kan krydse målstregen.

Hos KidsAid er vi glade for samarbejdet, og vi er stolte over, at vi er den primære velgørenhedspartner i projektet.

I 2022 gav vi lidt tilbage til de sympatiske unge mennesker i Bangsbo Freja, og via vores gode relation til den danske landstrænerduo, Kasper Hjulmand og Morten Wieghorst, fik vi arrangeret, at U17 holdet (på det tidspunkt) fik en uforglemmelig træningsdag.

Således stod Kasper Hjulmand og Morten Wieghorst for et to timer langt træningspas for Bangsbo Freja U17, der både var hårdt, lærerigt og uforglemmeligt. Tak til Hjulmand og Wieghorst for at tage sig tid til arrangementet. Det vil aldrig blive glemt.

Samme aften var vi behjælpelige med en auktion, der i høj grad sendte Bangsbo Freja drengene tæt på deres mål. Ved auktionsmiddagen, der havde Claus Elming som vært, underholdning fra Burhan G og Henrik Svanekiær samt foredrag fra Kasper Hjulmand, blev der indsamlet ca. 400.000 kroner. I forbindelse med aftenarrangementet havde vi ligeledes inviteret op mod 100 af vores KidsAid børn og familier til at komme og være en del af arrangementet og for en stund glemme alt om sygdom og indlæggelser. Det gav en masse smil på læben at få taget billeder med især Burhan G og landstræner, Kasper Hjulmand.

Nu krydser vi alle fingre for, at Danmarks mest hjertelige ungdomshold i 2023 runder millionen.

Tak for samarbejdet til Bangsbo Freja. I er MEGA seje.

Øvrige indsamlinger

Sociale medier