KidsAid ansætter ny sekretariatschef

KidsAid er glade for at kunne offentliggøre ansættelsen af Emma Iben Rosenkrantz Holm som ny sekretariatschef. Emma tiltræder øjeblikkeligt sin nye stilling. 

Hos bestyrelsen i KidsAid begrunder man ansættelsen af Emma således:

”Vi er rigtig glade for ansættelsen af Emma som vores nye sekretariatschef. Vi har i ansættelsesprocessen allieret os med rekrutteringsfirmaet Odgers Berndtson, som har stået for hele den professionelle proces og afholdt samtaler og tests med en lang række kompetente kandidater inklusiv Emma. Her er Emma blevet vægtet op i mod stærke eksterne profiler. Emma har været i KidsAid i mange år og har en stor passion for at gøre en forskel for børnene og med rekrutteringsbureauets anbefaling, så var ansættelsen af Emma som ny sekretariatschef det rigtige valg”, siger bestyrelsesformand Søren Bach.

Emma har i 2024 jubilæum i KidsAid, hvor det er 10 år siden, hun havde første arbejdsdag. Hun har den seneste periode været ansvarlig for alle donationer, så det er en rutineret og passioneret KidsAid personlighed, der fra i dag sætter sig i ”chef-stolen” på KidsAid kontoret på Østerbro.

Jeg er meget glad for, at jeg kan fortsætte min udvikling i KidsAid nu som sekretariatschef. Jeg har været en del af KidsAid-rejsen de sidste 10 år, hvor jeg har været med til at skabe mange unikke oplevelser til både indsamlings- og børneevents. Jeg har mødt fantastiske mennesker på min vej, der har gjort et kæmpe indtryk, og som vi i KidsAid har haft mulighed for at hjælpe. KidsAid er et rigtig godt sted i dag, men har stadig et stort udviklingspotentiale. Jeg ser frem til i fællesskab med teamet at løfte KidsAids arbejde med vores erhvervsnetværk, sponsorer og ambassadører til nye højder og tappe ind i det kæmpe engagement, vi møder. Bestyrelsen og sekretariatet har i slutningen af 2023 lavet et omfattende strategiarbejde med fokus på i sidste ende at skabe større værdi for tusindvis af børn og deres familier. Jeg er super motiveret, mit hjerte har altid ligget hos børnene og jeg går ydmygt til opgaven. Jeg glæder mig til at forløse potentialet sammen med resten af KidsAid teamet”, siger Emma.

Emma overtager KidsAid-tøjlerne efter Henrik Lundorff, der efter otte år som sekretariatschef har søgt nye udfordringer. 

 

 

Andre nyheder

Sociale medier