Støtte og omsorg i Familiehuset ved Skejby

I den travle hverdag på Aarhus Universitetshospital (AUH) er der et sted, hvor familier med alvorligt syge børn kan finde trøst, støtte og professionel hjælp. Trygfondens Familiehus er et sted, hvor omsorg går hånd i hånd med behandling, og hvor en dedikeret KidsAid fysioterapeut gør en markant forskel.

Fysioterapeuten Ebbe (billedet) er doneret til Trygfondens Familiehus af KidsAid. Han er en afgørende del af det støttende netværk, der omfavner familier i deres sværeste stunder. Dette initiativ, som KidsAid har implementeret, skaber ikke kun fysisk lindring, men også et åbent rum for dialog om de udfordringer, som forældrene står overfor.

Ud over fysioterapi yder vi i KidsAid støtte på flere fronter. Vi sponsorerer to familieværelser i huset og har, udover fysioterapeuten, ansat en frisør for at skabe omsorg samt en pause fra sygdommens udfordringer. Derudover har vi ansat en portrætfotograf  for at skabe unikke minder for familierne, ligesom vi arrangerer underholdning som banko, optrædener med Hr. Skæg og andre hyggelige begivenheder, der bringer smil på familiernes ansigter.

Familierne, der har oplevet fysioterapeutens behandlinger, forlader døren til Trygfondens Familiehus med mere end fysisk lettelse. De går ud med et varmt blik, sænkede skuldre og et oprigtigt “Tusinde tak!” – en tak for den støtte, der går ud over det professionelle, og for den omsorg, der skaber håb midt i en udfordrende tid. KidsAid og vores dedikerede fysioterapeut fortsætter med at være et lyspunkt for de familier, der har brug for det mest.

 

 

Andre nyheder

Sociale medier