Magisk dag i Det Kongelige Teater med Orla Frøsnapper

Imellem jul og nytår inviterede KidsAid 150 børn og voksne til en uforglemmelig oplevelse i Det Kongelige Teater.

Den 29. december blev teatret nemlig forvandlet til et magisk sted for vores skønne familier, der deltog i den sjove og hjertevarme forestilling “Rødderne i Hjørnehuset”.

Forestillingen, baseret på Ole Lund Kirkegaards sjove historier, bragte karakterer som Topper, Ivan Olsen, Hodja og hans familie, Orla Frøsnapper og næsehornet Otto til live på scenen. Den usædvanlige kombination af disse elskede figurer skabte en sjov og mindeværdig oplevelse for vores KidsAid børn og deres familier.

Det var en kæmpe succes, og en af de berørte familier skrev efterfølgende til os: “Tusind tak for en god oplevelse, vi fik grint og hygget os meget, det havde vi brug for.” Det er disse øjeblikke, der varmer vores hjerter og bekræfter værdien af vores bestræbelser på at skabe glæde og lykke for syge og sårbare børn.

I KidsAid fortsætter vi med at bringe smil og positive oplevelser til de små helte og deres familier. Vi er dybt taknemmelige for muligheden for at skabe magi og sprede glæde og ser frem til mange flere mindeværdige øjeblikke i 2024.

Andre nyheder

Sociale medier