Hvem er KidsAid?

KidsAid er en velgørende fond og organisation, der støtter syge og sårbare børn og unge samt deres familier i Danmark. Vi skelner ikke mellem diagnoser og derfor hjælper vi både kræftramte, kronisk syge, børn med psykiske diagnoser, sjældne lidelser mv. Hos os er der højt til loftet og plads til alle.

Der er mange børn i Danmark, som har en sygdom med stor påvirkning på deres liv. Det er seje børn, der ofte gennemgår mange operationer, indlæggelser, fravær fra skole, familie og venner.

Fælles for alle dem, som vi hjælper, er, at de har brug for afbræk fra sygdom og behandlingsforløb, så de kan bevare livsglæden med positive oplevelser. Det giver KidsAid dem.. Vi laver Unikke Oplevelser på og udenfor hospitalerne for de syge, deres søskende og deres forældre, så de får muligheden for at grine og have det sjovt – sammen.

KidsAid tilbyder desuden gratis psykologhjælp til udvalgte forældre og pårørende til alvorligt syge børn. 

KidsAids Unikke Oplevelser er opdelt i tre kategorier: Ønsker, Events og Signatur.

Ønsker

er de individuelle oplevelser og gaver, som vi giver til det enkelte barn og familie. Vi opfylder bl.a. ønsker gennem vores Ønskesky, fødselsdagsfejringer og oplevelseskonkurrencer. Ønskerne kan være alt lige fra en hund, til en Playstation, et ophold i Lalandia eller en fodboldtur til Sevilla.

Events

er de oplevelser, hvor vi glæder flere børn og familier. Det dækker bl.a. over vores KidsAid-koncerter, biografture, billetter til Tivoli og aktiviteter på hospitalerne, som trylleri, historiefortælling og musik. Her møder børnene (og familien) andre børn, som de kan relatere til, og som også har sygdom og alle de medfølgende gener og begrænsninger tæt på livet.

Signatur

dækker over vores indsatser, som glæder i mange år. Det er eksempelvis Rumm1 på Århus Universitetshospital, vores akvarier på psyk-afdelinger og det kommende KidsAid hus i Aalborg.

Følg os på Facebook

Vi anbefaler, at du følger KidsAid Danmark på Facebook, og hvis du har børn for hvem ovenstående er aktuelt, kan du søge om optagelse i vores Facebook-gruppe, KidsAid Unikke Oplevelser.

KidsAid gør en forskel 💚

KidsAids værdier

Glæde

 • Vores unikke oplevelser skaber glæde og forundring for børnene
 • Glæde i en hård tid – glemme sygdom for en stund
 • Glæde sammen som familie – sygdom splitter af
 • (Glæde hos sponsorer når de kan se de er med til at gøre en forskel)

Nærvær

 • Når sygdom splitter bringer vi nærværet tilbage
 • Vi er tætte med børnene og familierne – kender dem næsten personligt
 • Tæt dialog med børn og familier + afdelinger, foreninger– opdaterede med behøv, ønsker,
 • Nærvær og personligt vigtigt i alle unikke oplevelser
 • (Tætte på sponsorer) og skaber personlige relationer i vores netværk

Rummelighed

 • Vi skelner ikke mellem sygdomme – plads til alle, store og små
 • Vores unikke oplevelser omfavner forskellige sygdomme og handicaps og udviklingstrin
 • Rummer behov og ønsker – både på og udenfor hospitalerne

Hjertevarme

 • Tætheden gør det er oprigtige, hjertelige følelser
 • På empatisk vis prøver KidsAid at sætte sig ind i børn og familiers behov i en svær tid
 • Vi skaber noget som gør en ægte forskel for dem som har allermest brug for det

(til os selv er det sammenligneligt med empati)

KidsAid Teamet

KidsAid er en lille organisation med få dygtige medarbejdere, en stærk bestyrelse, ambassadør- og frivilligekorps, som i fællesskab formår at skabe meningsfulde Unikke Oplevelser for børnene og store indsamlingsevents.

Udforsk organisationen

Sekretariat & bestyrelse

KidsAid består af et mindre sekretariat med fem fuldtidsansatte og en frivillig bestyrelse bestående af syv kompetente erhvervsfolk. Alle brænder for at gøre en forskel for syge og sårbare børn og unge i Danmark.

Ambassadører

KidsAid har et stærkt ambassadørkorps, som spænder bredt. Vi har musikere, komikere, sportsfolk men også profiler toppen af dansk erhvervsliv.

Sponsorer

Vores store netværk af sponsorer med hjertet på rette sted rummer virksomheder og enkeltpersoner, der bidrager til vores indsamlings- og børneevents. Vi er meget afhængige af vores sponsorer, og der er altid plads til flere.

Frivillige

KidsAid ville ikke kunne klare sig uden vores frivillige. De hjælper med alt lige fra planlægning til afvikling af vores events. Hvis du har lyst til at blive en del af vores frivillige-team hører vi gerne fra dig.

Under opdatering

Støt KidsAid og hjælp os med at hjælpe endnu flere syge børn og unge

KidsAid Family

Vil du eller din virksomhed blive en del af et stærkt og unikt netværk? Så er KidsAid Family lige noget for jer. For 10.000 kr. årligt (ex moms) støtter I KidsAid samtidig med I bliver inviteret med til vores events samt særlige Family-events.

Kontooverførsel

Hvis du ønsker at overføre et vilkårligt beløb til vores bankkonto kan det gøres til følgende:
Reg. nr.: 4728
Konto nr. 4665241319
Hvis det ønskes, så kan du modtage en kvittering, send e-mail herom til
info@kidsaid.dk.

MobilePay

Det er også muligt at støtte KidsAid over MobilePay med et vilkårligt beløb til 64740.

Hvis det ønskes, så kan du modtage en kvittering, send e-mail herom til
info@kidsaid.dk.

Start din egen indsamling

Du kan også lave din egen indsamling til KidsAid. Om det er til din fødselsdag, i forbindelse med en sportspræstation eller noget tredje, kan det gøres gennem Betternow.

Ved spørgsmål send e-mail til
info@kidsaid.dk.