Lån penge nu

Bestyrelsen

Bestyrelsesmedlemmerne i KidsAid Danmark

Søren Bach

Søren Bach er initiativtager til KidsAid, der gennem events som Stjernegolf og GolfAid Galla samler penge ind til fordel for alle syge børn i Danmark. Til trods for en travl hverdag som direktør i Artha Kapitalforvaltning og tre små piger derhjemme, er Søren altid aktivt involveret i KidsAid's mange projekter.

- Da idéen til en velgørenheds-golfturnering begyndte at tage form tilbage i år 2000, var jeg lige blevet far. Det var derfor naturligt for mig, at pengene skulle gå til at støtte alle syge børn i Danmark. Det er fantastisk, at der år efter år er så stor opbakning til vores arrangementer. Jeg er taknemmelig over, hvor mange der hvert år stiller op i den gode sags tjeneste. Hvad enten det er GolfAid eller andre projekter og tiltag, så får vi altid super god respons fra de mange kendisser, der deltager i arrangementerne. Det varmer.

Niels Mikkelsen

Niels Mikkelsen har siden 2008 støttet KidsAid, og i 2009 blev han en del af KidsAid bestyrelsen.

- Jeg har valgt at støtte KidsAid-projektet, fordi jeg synes, at projektet udspringer af en simpel tanke om at gøre en forskel. Jeg har selv stiftet bekendtskab med både neonatalafdelingen på Riget og børneafdelingen på Roskilde sygehus. I første tilfælde fik min datter en blodprop i hjernen i forbindelsen med fødslen, og i andet tilfælde fik hun meningitis, da hun var 1½ år gammel. I begge tilfælde var vores datter rigtig hårdt ramt, og jeg oplevede en fantastisk opbakning og kompetence på begge hospitaler. Heldigvis slap min datter igennem begge forløb uden nogen form for mén. Derfor var det helt naturligt for mig at støtte KidsAid-projektet, da jeg blev spurgt. Det er fantastisk at have overskud i livet til at hjælpe andre.

- Igennem mit arbejde i bestyrelsen kan jeg gøre en forskel. Jeg har et stort netværk af personer, som jeg har opbygget igennem mit arbejde og mit privatliv. Dette netværk kan jeg bruge til at få opbakning til projektet. Ligeledes har jeg kunne få mine medarbejdere til at støtte projektet igennem Running for KidsAid.

- Jeg er utrolig heldigt stillet med de ting, jeg har opnået i livet, så det betyder rigtig meget at få lov til at gøre en forskel. Desuden synes jeg, at det er nogle rigtige gode værdier at give sine børn. Vi bruger massere af tid på tale om projektet med mine 2 børn, der er henholdsvis 10 og 14 gamle. Med KidsAid kan jeg gøre en forskel, som betyder noget for mange mennesker.

Thomas Sørensen

Thomas Sørensen er tidl. målmand på det danske fodboldlandshold. Han debuterede på A-landsholdet i 1999 og har i mange år været Morten Olsens førstevalg på målmandsposten. Til dagligt spiller han i Stoke City FC. Thomas Sørensen har siden 2003 støttet KidsAid, og i 2009 blev han medlem af KidsAid bestyrelsen.

- Jeg støtter KidsAid, fordi det først og fremmest er et super godt projekt, som støtter en rigtig god sag. Igennem min karriere som fodboldspiller har jeg lagt vejen forbi diverse hospitaler. Her har jeg mødt både børn og pårørende. Hvis jeg, i kraft af min profil, kan være med til at brede kendskabet til KidsAid og deres arbejde, og på den måde sørge for, at syge børn fra hele landet kan nyde godt at Fondens støtte, så stiller jeg med glæde op.

- Siden jeg selv har fået børn, er det klart, at et projekt som KidsAid har fået en helt ny betydning. Da muligheden bød sig, og Søren Bach introducerede projektet, havde jeg ingen betænkeligheder. Det var uden tvivl et projekt, jeg gerne ville være en del af. Der findes ikke noget bedre, end at kunne være med til at gøre en forskel, når det gælder børnene. Det er det hele værd, når man ser den forskel, som arbejdet gør.

Thomas Villum Jensen

Tomas Villum Jensen fik sit gennembrud som skuespiller i Søren Kragh Jacobsens ”Drengene fra Sankt Petri” og senere i Peter Schrøders ”Det forsømte forår”. Med den oscar-nominerede kortfilm ”Ernst og lyset” og med ungdomsfilmen ”Kærlighed for første hik” viste han sit store talent som instruktør; et talent, som han igennem årene har slået fast med en række danske spillefilm, senest med ”Ved verdens ende” i 2009. Tomas Villum Jensen danner par med sangerinden Maria Montell. Han har støttet KidsAid i 6 år og blev i 2009 medlem af KidsAid bestyrelsen.

- Jeg støtter KidsAid, fordi jeg synes, at det er et rigtig godt projekt, der støtter en sag, der efter min mening er alt for lidt fokus på. Da jeg selv har fået børn, synes jeg, at det er et rigtig godt sted at hjælpe. Det er helt fantastisk, hvis jeg kan bruge min person og det store netværk, jeg har oparbejdet igennem min karriere til at sætte større fokus på en alvorlig sag.

Mikael Chr. Reiks

Mikael Chr. Rieks er en landets førende producer og producent. Bag sig har han en lang række af succeser, blandt andet filmene "Ghosts of Cité Soliel", ”Karlas kabale”, "Applaus" og senest hans storfilm ”Dirch” Rieks har også tv-succer som ”Åndernes magt” og ”FC Zulu” og "Sure Gamle Mænd" bag sig. Derudover er han medstifter af Koncern Film, og efter et samarbejde med selskabet Cosmo Film A/S er han nu hovedproducent og producer på Nordisk Film A/S i Valby, med blandt andet ansvaret for den internationale strategi.

- Jeg støtter og arbejder med KidsAid ganske enkelt fordi jeg ikke kan forestille mig noget værre i dette liv, end at opleve et barn blive ramt af sygdom og tragedie. Så enkelt kan det siges. Det er naturstridigt og et mareridt.

Vi må samtidig se på vores lille land og konstatere, at selv i et land med stærke samfundsmæssige ressourcer, er der et ufatteligt stort behov for hjælp og støtte. For mig er det af utrolig stor betydning at være en del af dette arbejde.

Samtidig kan jeg se, hvor stor betydning og effekt KidsAid støtte akkumulerer for vores syge børn i Danmark. KidsAid er uden tvivl kommet for at blive, og jeg vil gøre mit til, at dette projekt bliver så stort, at alle syge børn i Danmark ikke skal mangle noget overhovedet i mange år fremover. Intet mindre.

Trine Tirsgaard

Trine Tirsgaard har over de seneste 15 år arbejdet tæt med strategisk branding og innovation i IT-og finanssektoren. Trine har haft ansvaret for opbygningen af brandidentiteten for adskellige virksomheder i Danmark såsom Microsoft, Nets, e-Boks og NemID og var med til positionere Nets, som den største betalings udbyder i Norden. Udover den travle tilværelse som marketingsdirektør i Microsoft og mor, valgte Trine at træde ind i KidsAid bestyrelse i 2014.

For mig personligt kan børn i et sygdomsforløb ikke få støtte nok. Jeg ved, det er enhver forældres aller største mareridt.

Ofte tænker vi: gør vores støtte overhovedet en forskel, rammer den de rette? Jeg ved med sikkerhed at al støtte og hjælp, der går via KidsAid, går direkte til et oprigtigt og stærkt formål!

Jeg arbejder med KidsAid fordi jeg har et stort ønske om at bidrage til og hjælpe alle børn, der er afhængige af andres støtte og overskud. Min ambition er at vi vil forbedre forløbet for så mange børn som muligt, og samtidig give dem oplevelser, der lyser op i de hårde og lange sygdomsforløb.