Lån penge nu

Bliv frivillig

Vil du give en hånd med?

KidsAid elsker engagerede mennesker og har en klar filosofi om, at vi løfter bedst i flok, så hvis du står ønsker at blive en del af et fantastisk team, så skynd dig at meld dig som frivillig nu.

KidsAid bruger de indsamlede midler på syge børn og unge, der har behov for unikke oplevelser i en hård hverdag og på at forsøde deres ophold på hospitalerne, derfor har vi brug for alt den frivillige arbejdskraft vi kan få. Som frivillig kan du selv vælge om du vil hjælpe til et par timer om året, måneden eller ugen.

Nedenstående kan du se nogle af de typiske opgaver vi har brug for hjælp til i løbet året. Hvis du vil hjælpe som frivillig, er du meget velkommen til at kontakte os!

Hjælp til vores unikke oplevelser

Hvis du er frivillig til Unikke Oplevelser får du lov til at være direkte sammen med børnene og de unge. Du får i forbindelse med Unikke Oplevelser lov til at være en del af den glæde som disse fantastiske oplevelser giver de syge børn og unge, og vigtigst af alt er du med til at give dem et rart og hyggeligt afbræk fra den ellers svære hverdag.

Vil du være projektkoordinator og være med til at gøre en forskel?

Du får mulighed for at arbejde med vores forskellige fundrasising projekter og blive en del af vores team. Du får chancen for at arbejde med spændende fundrasising projekter samtidig med du udvider dit netværk og støtter en god sag.

Vil du gøre en forskel og hjælpe til at få vores sekretariat til at køre

Vi har altid brug for flere hænder for at løfte vores administrative opgaver samt vores ad hoc opgaver som opstår på kontoret.