Lån penge nu

Om Stjernegolf

Stjernegolf fik sin spæde start i foråret 2000, hvor at det foregik under navnet GolfAid. Søren Bach arrangerede afskedsmatch for sin ven og badmintonspilleren Poul-Erik Høyer. En idé opstod.

I november år 2000, kom Søren Bach til at tale med flere af de kendte, som var mødt op for at hylde Poul-Erik. Det viste sig, at de delte en fælles passion og interesse for golf. Det var her, at ideen til en velgørenheds-golf-match begyndte at tage sin form.

Igennem årene har arrangementet vokset sig større og større, Stjernegolf er i dag en af Danmarks største årlige tilbagevendende golfevents, som lokker en lang række af Danmarks største virksomheder og stjerner inden for sport og kultur, til at deltage om titlen til Danmarks uofficielle golfmester – alt sammen i den gode sags tjeneste.

Stjernegolf er siden vokset støt og roligt og ligger i dag under KidsAid organisationen (Se: www.kidsaid.dk).

Selve arrangementet går over 2 dage i slutningen af foråret, begyndende sommer.

Fredag spilles der Stjerne-Am, hvor at firmaer og /eller andre kan købe en ”bold”. Ved køb af en "bold", så vil 3 personer komme til at spille med en stjerne. Stjernerne spænder bredt, det kan være fra TV, sport, film, underholdning osv. Efter runden er der præmieoverrækkelse hvorefter man skal videre til aftenens gallaarrangement, som år efter år er et brag af en fest hvor der altid optræder kendte kunstnere. Der er 3-retters middag, underholdning og auktion efterfulgt af afterparty.

Fredag spilles der junior stjernegolf, hvor Danmarks juniorer kvalificere sig i løbet af året og vi kårer så den uofficielle Danmarksmester blandt dem.

Lørdag kæmper stjernerne, som deltager i Stjernegolf, både individuelt og som hold for at blive Danmarks bedste stjerne spiller. Under Stjernegolf bliver der filmet og dette tv-transmitteres i løbet af året, en underholdende måde at se golf og ikke mindst stjerner på.

Sponsorbolde (fredag), auktion og et løbende lotteri begge dage gør at vi kan samle penge ind til det gode formål, alt overskuddet går til børn og unge, derfor er det meget vigtigt at sørge for at få doneret og sponseret så meget som overhovedet muligt, da hver en krone vi kan spare er en krone mere til formålet der er og bliver det vigtigste.

Stjernegolf er sjovt og underholdende, men med en alvorlig tanke bag som vi husker igennem hele vores planlægning og afvikling.

SPONSORER