STJERNEGOLF

StjerneGolf er Danmarks største tilbagevendende velgørende golfarrangement. StjerneGolf finder sted hvert år i første weekend i juni. Solen skinner, der dufter af nyslået græs, stemningen såvel som champagnen bobler. Stjerner, erhvervsfolk og venner ankommer til det eksklusive Himmerland Golf og Spa Resort med taskerne fyldte med forventninger, gallakjoler, suits og det helt store golfudstyr.

Stemningen er uformel, og folk griner. Blandt de første, der ankommer torsdag aften, er ambassadør, Uffe Holm, Tom Kristensen, Thomas Sørensen & Claus Elming. De taler om forventningerne til turneringen, Care Club arrangementet selvsamme aften, og hvem der mon kommer og optræder fredag aften til det store gallashow. De taler om StjerneGolfs tidligere kunstnere som Pernille Rosendahl, Mads Langer, Nik & Jay & Outlandish, og om hvor mange penge der mon i år bliver samlet ind? Topper vi sidste års 1.1 million kroner, der direkte støtter KidsAids formål? Uffe Holm taler forhåbningsfuldt om auktionen, genstandene ser lovende ud, så mon ikke det bliver højere og vildere igen i år.

StjerneGolf 2018

Den 1.-2. juni 2018 afholdes der StjerneGolf 2018. Igen i år har vi fornøjelsen af Europa Tour banen på Himmerland Golf & Spa Resort, hvor Stjernegolf 2016 og 2017 samt Made in Denmark 2016 og 2017 blev afholdt.

Publikum er hjerteligt velkomne til StjerneGolf, hvor der vil være en lang række aktiviteter udover at se golfturneringen. Blandt andet vil en række af vores samarbejdspartnere stille stande op, hvor det vil være muligt at se og smage nærmere på virksomhedernes produkter heriblandt Weber, Rotunden, Otto Suenson, Royal Unibrew og Peter Larsen Kaffe.

Gallafesten afholdes i forlængelse af golfturneringen også på Himmerland Golf & Spa Resort, som sørger for, at alle gæsterne får gastronomiske oplevelser i særklasse.

Maden serveres med omtanke for gæsterne og miljøet – derfor anvender de kun de bedste, lokale råvarer. Aftenens konferenciers præsenterer Jer og Jeres gæster for store danske navne inden for musik- og underholdningsbranchen, der alle møder op og underholder for at støtte den gode sag.

Salgsmateriale StjerneGolf 2018
Program

Torsdag den 31. maj 2018:

Kl. 19:30 - Care Club arrangement

Fredag den 1. juni 2018:

Kl. 07:30 - Morgenmad
Kl. 08:15 - Velkomst v. Søren Bach
Kl. 09:00 - Gunstart
Kl. 16:00 - Præmieoverrækkelse
Kl. 17:45 - Galla middag
Kl. 00:00 - Afterparty

Lørdag den 2. juni 2018:

Kl. 09:00 - Morgenmad
Kl. 11:30 - Gunstart
Kl. 16:30 - Præmieoverrækkelse
Kl. 18:30 - Afslutningsmiddag for Stjerner

Courses

Golfbanerne på Himmerland Golf & Spa Resort

Hvad end du er øvet eller nybegynder, er der rig mulighed for at få flere gode golfoplevelser hos Himmerland Golf & Spa Resort.

PGA Backtee Course blev omlagt i 2012, og er fra august 2014-2016 vært for en European Tour turnering. Den anden 18-hullers golfbane, Garia Course, var den første golfbane i Himmerland, da den blev anlagt for over 30 år siden.

Konkurrencer

Ved StjerneGolf 2018 vil deltagerne kæmpe mod hinanden i følgende konkurrencer:

  • Longest drive
  • Closest to the pin
  • Closest to the line
  • Hole in one

Vi glæder os til en hård konkurrence igen i år.

TV-dækning

Igen i år står TV3 Sport med på sidelinjen under StjerneGolf.

StjerneGolf 2018 vil i løbet af efteråret 2018 blive vist min. 10 gange på TV3 Sport 1 eller TV3 Max.

Sponsorer

To be announced.

Caddies

Deltagerne ved dette års Junior StjerneGolf vil fungere som caddies for deltagerne i Stjernegolf om lørdagen.

Lotteri

To be announced.

Tak til vores sponsorer