STJERNEGOLF 2020
4. – 6. juni

DEN VILDESTE GOLFRUNDE

COCKTAILS, BARBEQUE OG DJ

Vi kan vist godt love, at vi ikke har sparet på hverken god golf, lækker mad eller underholdning til dette 20 års jubilæum Stjerne-Am golfturnering på Himmerland Golf & Spa Resort. I StjerneGolf regi føles det lidt som, at vi er kommet hjem igen, da det i 2020 vil være 5. gang, at vi holder StjerneGolf i Himmerland.
Himmerland Golf & Spa Resort har lovet os, at både Backtee og Garia Course kommer til at stå super skarpt, så I har de bedste forudsætninger for at spille jeres bedste. Backtee og Garia course er nogle af de bedste golfbaner i Danmark

20 års Jubilæums Galla

I ÅR BLIVER DET HØJERE OG VILDERE!

For at fejre vores 20 års jubilæum bliver dette års StjerneGolf og galla i Himmerland Golf & Spa helt spektakulært. Vi glæder os til at forkæle jer i lækre omgivelse og give jer en fantastisk aften. Traditionen tro vil alt musik og underholdning til gallaen forblive hemmeligt indtil kunstnerne står på scenen. Dog kan vi godt røbe, at vi igennem årene har haft besøg af: Thomas Helmig, Nik & Jay, Sanne Salomonsen, Infernal, Mads Langer, Pernille Rosendahl, Sko & Torp, The Antonelli Orchestra og mange flere.
Vi vil selvfølgelig servere jer en lækker middag med tilhørende vine, mens I underholdes af top-kunstnere. I løbet af aftenen afholdes en charity auktion, før afterparty skydes i gang med et ordentligt brag.

Om Stjernegolf

StjerneGolf er Danmarks største tilbagevendende velgørende golfarrangement. StjerneGolf finder sted hvert år i juni. Solen skinner, der dufter af nyslået græs, stemningen såvel som champagnen bobler. Stjerner, erhvervsfolk og venner ankommer til det eksklusive Himmerland Golf og Spa Resort med taskerne fyldte med forventninger, gallakjoler, suits og det helt store golfudstyr.

Stemningen er uformel, og folk griner. Blandt de første, der ankommer torsdag aften, er ambassadør, Uffe Holm, Tom Kristensen, Thomas Sørensen & Claus Elming. De taler om forventningerne til turneringen, Care Club arrangementet selvsamme aften, og hvem der mon kommer og optræder fredag aften til det store gallashow. De taler om StjerneGolfs tidligere kunstnere som Pernille Rosendahl, Mads Langer, Nik & Jay & Outlandish, og om hvor mange penge der mon i år bliver samlet ind? Topper vi sidste års flotte indsamling, der direkte støtter KidsAids formål? Uffe Holm taler forhåbningsfuldt om auktionen, genstandene ser lovende ud, så mon ikke det bliver højere og vildere igen i år.

StjerneGolf 2020

Den 4.- 6. juni 2020 afholdes der StjerneGolf 2020. I år har vi fornøjelsen af at afholde det skønne arrangement i Himmerland Golf & Spa Resort på banerne Backtee og Garia Course . immerland Golf & Spa Resort har lovet os, at både Backtee og Garia Course kommer til at stå super skarpt, så I har de bedste forudsætninger for at spille jeres bedste. Backtee og Garia course er nogle af de bedste golfbaner i Danmark

Publikum er hjerteligt velkomne til StjerneGolf, hvor der vil være en lang række aktiviteter udover at se golfturneringen. Blandt andet vil en række af vores samarbejdspartnere stille nogle stande op, hvor det vil være muligt at se og smage nærmere på virksomhedernes produkter heriblandt Weber, Rotunden, Otto Suenson, Royal Unibrew og Peter Larsen Kaffe.

Gallafesten afholdes i forlængelse af golfturneringen i flotte omgivelser, hvor der bliver sørger for, at gæsterne får gastronomiske oplevelser i særklasse.

Maden serveres med omtanke for gæsterne og miljøet – derfor anvendes der kun de bedste, lokale råvarer. Aftenens konferenciers præsenterer Jer og Jeres gæster for store danske navne inden for musik- og underholdningsbranchen, der alle møder op og underholder for at støtte den gode sag.

Salgsmateriale StjerneGolf 2020