Lån penge nu

StjerneGolf 20-års jubilæum udskudt til 2021

StjerneGolf 2021 finder sted den 26.-28. august 2021 i HimmerLand

Vi kan nu med glæde meddele, at vi har fået nye datoer for jubilæumsudgaven af StjerneGolf på plads.

Vi er super glade for, at det er lykkes os sammen med HimmerLand at finde ny dato for StjerneGolf, og vi glæder os til en helt magisk fejring af KidsAids jubilæum.

STJERNEGOLF 2020 ER UDSKUDT TIL SOMMEREN 2021

Vi havde glædet os utrolig meget til at fejre KidsAids og dermed også StjerneGolfs 20-års jubilæum i juni 2020, men grundet corona har vi valgt at udskyde jubilæumsfesten til sommeren 2021.
Vi vil i 2021 vende retur til Himmerland Golf & Spa Resort og dermed afholde StjerneGolf for 5. gang i Himmerland. Himmerland Golf & Spa Resort har lovet os, at både New og Old Course vil stå super skarpt, så I har de bedste forudsætninger for at spille jeres bedste.

Vi kommer tilbage med en dato, så snart vi har noget konkret i kalenderen, så vi sammen kan fejre KidsAids 20-års jubilæum med en kæmpe fest – vi lover det bliver endnu vildere end det som vi havde planlagt til i år.

Til de kvalificerede juniorer til 2020-udgaven af StjerneGolf: Vi er super ærgerlige over ikke at se jer her i 2020, men vi har sammen med DGU aftalt, at I selvfølgelig er kvalificerede til at spille vores juniorgolfturnering StjerneGolf 2021.

Vi glæder os over den store opbakning vi møder fra sponsorer, Stjerner og frivillige omkring beslutningen og ser meget frem til at kunne fejre vores 20-års jubilæum med en kæmpe fest i sommeren 2021.

Om Stjernegolf

StjerneGolf er Danmarks største tilbagevendende velgørende golfarrangement. StjerneGolf finder sted hvert år i juni. Solen skinner, der dufter af nyslået græs, stemningen såvel som champagnen bobler. Stjerner, erhvervsfolk og venner ankommer til det eksklusive Himmerland Golf og Spa Resort med taskerne fyldte med forventninger, gallakjoler, suits og det helt store golfudstyr.

Stemningen er uformel, og folk griner. Blandt de første, der ankommer torsdag aften, er ambassadør, Uffe Holm, Tom Kristensen, Thomas Sørensen & Claus Elming. De taler om forventningerne til turneringen, Care Club arrangementet selvsamme aften, og hvem der mon kommer og optræder fredag aften til det store gallashow. De taler om StjerneGolfs tidligere kunstnere som Pernille Rosendahl, Mads Langer, Nik & Jay & Outlandish, og om hvor mange penge der mon i år bliver samlet ind? Topper vi sidste års flotte indsamling, der direkte støtter KidsAids formål? Uffe Holm taler forhåbningsfuldt om auktionen, genstandene ser lovende ud, så mon ikke det bliver højere og vildere igen i år.

StjerneGolf 2020 - udskudt til 2021

Den 4.- 6. juni 2020 (udskudt til 2021) afholdes der StjerneGolf 2020 (udskudt til 2021). I år har vi fornøjelsen af at afholde det skønne arrangement i Himmerland Golf & Spa Resort på banerne Backtee og Garia Course . immerland Golf & Spa Resort har lovet os, at både Backtee og Garia Course kommer til at stå super skarpt, så I har de bedste forudsætninger for at spille jeres bedste. Backtee og Garia course er nogle af de bedste golfbaner i Danmark

Publikum er hjerteligt velkomne til StjerneGolf, hvor der vil være en lang række aktiviteter udover at se golfturneringen. Blandt andet vil en række af vores samarbejdspartnere stille nogle stande op, hvor det vil være muligt at se og smage nærmere på virksomhedernes produkter heriblandt Weber, Rotunden, Otto Suenson, Royal Unibrew og Peter Larsen Kaffe.

Gallafesten afholdes i forlængelse af golfturneringen i flotte omgivelser, hvor der bliver sørger for, at gæsterne får gastronomiske oplevelser i særklasse.

Maden serveres med omtanke for gæsterne og miljøet – derfor anvendes der kun de bedste, lokale råvarer. Aftenens konferenciers præsenterer Jer og Jeres gæster for store danske navne inden for musik- og underholdningsbranchen, der alle møder op og underholder for at støtte den gode sag.