Lån penge nu

Støt som virksomhed

Bliv CSR-Partner med KidsAid

Bliv CSR-partner med KidsAid og vær med med til at skabe trivsel og glæde for alle syge børn og unge i Danmark. Ved at lave et CSR-partnerskab kan din virksomhed og ansatte være med til at skabe endnu flere unikke oplevelser og øge livskvaliteten for de mange syge børn og unge KidsAid støtter. Samtidig bliver i blandt andet også en del af KidsAids erhvervs-netværk og kan øge synligheden om din virksomheds sociale initiativer.

Støt KidsAid via salg

Converse har lavet en særlig KidsAid sko, hvor alt salget af skoene går ubeskåret til KidsAid. På den måde er Converse med til at skabe bedre vilkår og unikke oplevelser for mange for syge børn og unge i Danmark.

Yderligere har KidsAid i samarbejde med Lauge Jensen, Wayne Rooney og Caroline Wozniacki lavet production og salg af custom motorcylker.

Samarbejde gennem kunder

Take Offer er siden de startede i 2010 vokset kraftigt og er Danmarks store rejseklub med over 330.000 medlemmer. Take Offer sender tilbud med de bedste rejseoplevelser ligefra sol og strandferier, storbyferier og spaophold eller weekendophold med gode rabatter til din mailbox.

Take Offer udlodder konkurrencer for deres kunder og ved at købe konkurrencelodder til 10 kr. stykket går pengene til KidsAid.

Samarebjdet med Take Offer gav i 2013 88.000 kr.

Der blev oprettet en konkurrence på Take Offers hjemmeside, hvor deltagerne kunne købe en lod til 10 kr. og vinde en rejse til new York. Deltagergebyret gik ubeskrået til KidsAid

KidsAid har i samarbejde med Take Offer siden 2013 samlet over 100.000 kr. ind til det gode formål og på den måde har Take Offers kunder været med til at sikre syge børn og unge i Danmark hverdag med flere oplevelser måde i sygesengen og udenfor hospitalet.

MCH:
Samler ind i 2015 gennem messerne.

MADE IN DENMARK:
Samarbejde med Made in Denmark gav I 2015 285.000 kr.
Samarbejdet bestod af 3 elementer:
Et meget succesfuldt salg af KidsAid birdieænder (Himmerland Hill)
KidsAid Pro-Am middag + auktion
Birdie konkurrence fra pro'erne

Støt KidsAid med jeres kernekompetencer

Der er rig mulighed for at støtte med din virksomheds kernekompetencer.

Fordelen ved at støtte igennem virksomheders kernekompetencer er, at din virksomhed ikke skal have pengepungen op af lommen for at hjælpe syge børn og unge i Danmark. I kan vælge at støtte med det i er specialiseret i, udvikle kompetencer og få indsigt i et måske nyt marked.

Følgende virksomheder støtter KidsAid med deres kerne kompetencer:

Appstract er en softwarevirksomhed med speciale i webløsninger. Deres mål er at udvikle og optimere websites og -applikationer, der gør livet lettere for virksomheder og gør det muligt for dem at bruge deres tid på det, de er bedst til. De tekniske problemer, dem tager appstract sig af.

Appstract har valgt som en del af deres CSR strategi at støtte op om KidsAids gode arbejde og bidrage med deres kernekompetencer, således har appstract bygget KidsAid's nye hjemmeside og hjælper med support på diverse af KidsAid's tekniske udfordringer.

THANK YOU er et full-service reklamebureau som er specialiseret i animeret reklamefilm, som har valgt at støtte KidsAid gennem deres kernekompetencer. THANK YOU hjælper KidsAid med at skabe en tydelig brand identitet fra alt fra banner til reklamefilm.

Live Nation Concerts producerer over 20.000 shows årligt for mere end 2.000 kunstnere på verdensplan. Front Line er verdens største artist management selskab, der repræsenterer over 250 kunstnere. Disse virksomheder udgør Live Nation Network, den førende leverandør af marketing løsninger indenfor underholdningsbranchen.

Live Nation støtter KidsAids unikke oplevelser, ved at donere koncertbilletter til KidsAid. Disse koncerter er med til at skabe mange unikke oplevelser for syge og svage børn i Danmark hvert år.

Samarbejdet med Live Nation blev etableret i sommeren 2014 og løber de næste 2 år. Sammen med Live Nation er det muligt for KidsAid at tilbyde unikke koncert og underholdnings oplevelser til syge børn og unge samt deres familier.

Direkte støtte gennem løn

Det er muligt at støtte direkte gennem medarbejdernes løn.

Ege tæpper har siden 2011 haft en kampagne for at øge motion for deres ansatte og deres familier. Ege tæpper rejser penge igennem deres ansattes engagement i hvor mange kilometer de cykler, går, eller løber på arbejde og donerer penge til KidsAid pr. kilometer. Initiativet fremmer Ege tæppers ansattes team spirit samtidig med de er med til skabe positive oplevelser for syge børn og unge i Danmark.

Motion for enhver smag

Ege har oprettet fire motionsgrupper: GåAid, LøbeAid, CykelAid og GolfAid. Grupperne ledes af fem ildsjæle fra fabrikken, som har doneret deres tid og engagement i den gode sags tjeneste. De vil gøre deres bedste for at hjælpe deres kollegaer godt i gang, hvad enten de kommer direkte fra sofaen eller er en erfaren motionist.

Verden rundt for KidsAid er for alle, også for de personer, som måske ikke rigtigt tror, de kan være med. Siden 2009 har det har lykkes Ege at få rigtig mange til at deltage, så sammen får de hele fabrikken til at summe af energi, fællesskab og fantastisk humør.

Motion i den god sags tjeneste

Bevægelse er vigtig for vores sundhed og velbefindende. Det er derfor en rigtig god ide, at vi alle får lidt bevægelse ind i hverdagen - også på arbejdet. Med Verden Rundt for KidsAid ønsker Egetæpper at sætte fokus på sundhed og samtidig støtte en rigtig god sag. Deres målsætning er at nå verden rundt. En tur på 42.000 kilometer.

For hver kilometer vi går, løber eller cykler, donerer ege 1 kr. til KidsAid og derigennem til børneafdelingen på Regionshospitalet i Herning. Hertil kommer de penge, som medarbejderne eventuelt selv vælger at donere. Alle penge går direkte og ubeskåret til det gode formål.